19 Eylül Cumartesi Günlük burç yorumları! Burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Eylül ayının ilk burç yorumları ne ifade ediyor?

günlük burç yorumları 19 Eylül Cumartesi burç yorumları merak ediliyor. İşte 19 Eylül Cumartesi 2020 burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Günlük Burç Yorumları Aşk gündem 19 Eylül Cumartesi 2020

19 Eylül Cumartesi Günlük burç yorumları! Burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Eylül ayının ilk burç yorumları ne ifade ediyor?
Kamusaati
Kamusaati
19 Eylül 2020 Cumartesi 00:15

Parasal konularda endişe artabilir! 19 Eylül 2020 burç yorumları

19 Eylül Cumartesi burç yorumları ne ifade ediyor? Koç burcu evliliğinde istediği uyumu yakalayabilir, Boğa burcunu çalışma hayatında pozitif gelişmeler bekliyor. 19 Eylül 2020 günlük burç yorumları sizlerle...

1 / 15

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 19 Eylül 2020 Cumartesi Ay saat 21.33’e kadar Terazi burcunda ilerliyor olacak. Evliliğinle ilgili uyum yaratmak bugün senin için önemli hale gelebilir. Akşam saatlerine doğru belirli konularda sınırlandırılmak durumunda kalabilirsin.

2/ 15

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Çalışma hayatında pozitif gelişmeler var. Günün ilk yarısında senin için önemli kadın figürlerinin baskısını daha net hissediyorsan. Parasal konularda endişelerin artabilir.

3/ 15

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Hobilerine vakit ayırmak salı günü sana iyi gelebilir. Akşam saatlerine doğru seni sınırlandıran durumlarla karşılaşabilirsin.

4/ 15

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Ay’ın Terazi burcundan Akrep burcuna geçeceği bugün aile ilişkilerinde uyumlu enerjiler söz konusu olabilir. Gün ortasında olaylara aşırı reaksiyon gösterebilirsin. Tepkilerini ayarlamanı tavsiye ederim.

5/ 15

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN: Bugünlerde akrabalarınla aranda uzlaşı sağlaman gerekecek durumlar var. Küstah insanlarla aranda birtakım tartışmalar ya da zorlanmalar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde parasal konular önemli hale gelecek. 

6/ 15

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK: Parasal meselelerle ilgili konular önemli hale geliyor olacak. Sabah saatlerinde iletişim adına uygun olsa da içsel anlamda gerginliklerin olması önemli görüşmelerini ertelemen gerektiğini gösteriyor.

7/ 15

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ: Gelişmeni sağlayacak birtakım konulara bugünlerde yoğun ilgi gösterebilirsin. Ay saat 17.29’da boşluğa giriyor olacak haliyle 17.29 ile 21.33 saatleri arasında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisin.

8/ 15

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP: Bugünlerde çevrenin birtakım kıskançlıklarına maruz kalabilirsin. Günün ilk yarısında senin için önemli bir kadının üzerindeki baskısını net bir şekilde hissedebilirsin. Ay Satürn karesinin etkisiyle akşam saatlerinde kendini kısıtlanmış hissedecek olabilirsin.

9/ 15

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY: Bugünlerde hayır kurumlarında aktif rol almak isteğinde olabilirsin gün ortasında olaylara aşırı reaksiyon gösterebilirsin ya da böyle insanlar karşına çıkabilir.

10/ 15

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK: Sorumluluklarının çok daha ön planda olacak olabilir. Akşam ise parasal konularda endişelerin artabilir. Ay Satürn karesinin etkisiyle akşam saatlerinde kendini kısıtlanmış hissedebilirsin.

11/ 15

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA: Hukuksal konular var gündeminde. Parasal konularda endişelerin artacağı akşam saatlerinde önemli kararlar almaman yerinde olacaktır.

12/ 15

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK: Ortak kazançların ile ilgili konularda adil davranman gereken durumlar var. Gün ortasında olaylara aşırı reaksiyon gösterebilirsin.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.