13 Ağustos Perşembe Günlük burç yorumları! Burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Ağustos ayı burç yorumları

günlük burç yorumları 13 Ağustos Perşembe burç yorumları merak ediliyor. İşte 13 Ağustos Perşembe 2020 burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Günlük Burç Yorumları Aşk 13 Ağustos Perşembe 2020

13 Ağustos Perşembe Günlük burç yorumları! Burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Ağustos ayı burç yorumları
Kamusaati
Kamusaati
13 Ağustos 2020 Perşembe 00:41

13 Ağustos 2020 burç yorumları yayında! Burçları neler bekliyor?

Günlük burç yorumları hayata dair para, aşk ve sağlık konularında fikir veriyor. 13 Ağustos Perşembe günü Koç burcu iş yerinde gerginliklerle baş etmek durumunda kalabilir, Başak burcu ödemeleriyle alakalı sorunlar yaşayabilir. 13 Ağustos 2020 burç yorumları sizlerle...

1 / 12

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ: 13 Ağustos Perşembe günü boyunca Ay tüm gün İkizler burcunda olacak. İş yerinde gerginlikler ve iletişim konusunda zorlanmalara dikkat etmen gereken bir süreçten geçiyorsun.

2/ 12

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA: Ay parasal konularına dikkat çekerken, uzak akrabalarından kişiler arkandan dedikodunu yapabilir. Tartışmalara açık bir süreçten geçiyorsun.

3/ 12

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER: Ay tüm perşembe günü boyunca İkizler burcunda ilerliyor olacak. Bireysel konuların öne çıkarken ödemelerinle ilgili arkadaşlarınla aranda sorunlar ortaya çıkabilir.

4/ 12

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ: Ay arka alanında seyir halinde olacak tüm gün boyunca. Arkandan dönen işlere dikkat etmelisin. Saat 10:14 civarında kesinleşecek olan Mars ve Plüton arasındaki kare açı hayli zorlayıcı olabilir. Eşin ve işinle ilgili problemlere dikkat. 

5/ 12

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN: Arkadaş çevrenden duyacağın dedikodular gündeminde olacak. Yurt dışı bağlantılı bir iş yapıyorsan perşembe günü boyunca gerginlikler yaşanabilir.

6/ 12

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK: Ödemelerinle ilgili konularda gerginliklerin ve beklenmedik durumlar can sıkıcı olabilir. Riskli yatırımlar yapmaktan uzak kalman gerekiyor.

7/ 12

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ: Partnerinle tartışmalar içerisinde olabilirsin. Ev ile ilgili bir konuda arayı bulmakta zorlanabilirsiniz.

8/ 12

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP: Ay İkizler burcunda, ödemelerin ve ortak paylaşımlarına dikkat çekiyor. İşinle alakalı konularda önemli bir tartışma yakın çevrenle yaşanabilir.

9/ 12

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY: Gökyüzü eşin ya da ortağınla aranda önemli görüşmelerin yaşanacağı bir güne dikkat çekiyor. Ancak zorlayıcı enerjiler var. Olayları tırmandırmamaya özen göstermelisin.

10/ 12

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK: Burcunda transit etmekte olan Plüton ile Mars arasındaki zorlayıcı açı gün içinde seni bilhassa evinle ilgili konularda zorlayabilir. Gergin bir tavırda olabilirsin.

11/ 12

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA: Yakın çevrenden kişilerden alacağın haberler gün içinde seni zorlayabilir. İletişimin aktif olacağı bir gün seni bekliyor.

12/ 12

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR: Ebeveynlerin ile ilgili konular gün içinde öne çıkıyor olacak. Onlarla ilgili görüşmelerin yoğun olacağı perşembe günü boyunca parasal konularda zorlanmaların olabilir.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer 

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.