1 Ekim Perşembe Günlük yorumları! Burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Ekim ayı burç yorumları

1 Ekim Perşembe günlük burç yorumları 1 Ekim Perşembe burç yorumları merak ediliyor. İşte 1 Ekim Perşembe 2020 burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Günlük Burç Yorumları Aşk gündem 1 Ekim Perşembe 2020

1 Ekim Perşembe Günlük yorumları! Burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Ekim ayı burç yorumları
Kamusaati
Kamusaati
01 Ekim 2020 Perşembe 00:40

Ekim ayının ilk burç yorumları!

Ekim ayı burç yorumları ne ifade ediyor? Hangi burçlar için şanslı günler kapıda? Günlük burç yorumları planlar için belirleyici oluyor. İşte ekim ayının ilk burç yorumları...

1 / 15

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 1 Ekim Perşembe günü Ay saat 05.47’de senin burcuna geçiş yapıyor olacak. Sağlığınla ilgili hassasiyetlerin söz konusu olabilir.

2/ 15

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Ay tüm gün Koç burcunda ve boşlukta seyredecek. Kendine boş zaman aktiviteleri bulabileceğin güzel bir gündesin.

3/ 15

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Ay’ın Koç burcunda ilerleyeceği bugün arkadaşlarınla ilişkilerin öne çıkıyor olacak. Bazı konularda bencil davranabilirsin.

4/ 15

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Bugün hedeflerin ile ilgili öne çıkmak ve kendini göstermek isteyebilirsin. Dolunay öncesinde gerginliklerin söz konusu olabilir.

5/ 15

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN: Bugünlerde yayıncılık gibi bir işi ile uğraşıyorsan sıcak gelişmeler gündeme gelebilir bugünlerde. Uzak akrabalarınla meşgul olabileceğin bir zaman dilimindesin. 

6/ 15

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK: Ay’ın Koç burcunda ilerlediği perşembe günü bir miras meselen varsa bunlarla ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir. Keyif alacağın işlerle ilgilenmek kafanı boşaltman adına iyi olabilir.

7/ 15

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ: Evliliğinle ilgili ters giden bir şeyler varsa bugünler öne çıkıp bu sorunu çözmeye çalışman doğru olacaktır. Ay tüm gün karşıt burcun olan Koç’ta ve boşlukta ilerliyor olacak.

8/ 15

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP: Sorumluluklarınla ilgili sabırsız davranman birtakım hatalara yol açabilir. Ev kazalarına ve sağlık sorunlarına dikkat etmelisin. Gün boyunca baş ağrıları yaşayabilirsin.

9/ 15

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY: Bugünlerde aşk hayatınla alakalı sabırsız davranabilirsin. Sevgilinden alacağın beklenmedik teklif seni mutlu edecek.

10/ 15

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK: Ay tüm gün Koç burcunda ilerliyor olacak. Evinle ilgili meselelerde direkt olman gereken ve kendini ortaya koyman gereken durumlar var.

11/ 15

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA: Yakın çevrenle ilgili birtakım organizasyonlarda cesaretle öne atılman ve işleri halletmen gerekebilir. Atak ve cesur davranacağın bir süreçtesin.

12/ 15

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK: Bugünlerde cüzdanını ilgilendiren meselelerde ki sıcak gelişmeler seni heyecanlandıracak olabilir. Parasal konularda düşünmeden hareket etmemelisin. 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.