Whatsapp ücretli mi olacak?

İki yıl evvel Facebook şirketi tarafından satın alınan ve kullanıcı sayısı gün geçtikçe artan Whatsapp'tan kullanıcılarını sevindirecek bir haber geldi. Whatsap artık ücretsiz olacak.

Whatsapp ücretli mi olacak?
20 Ocak 2016 Çarşamba 13:25

Dünyada yaklaşık 800 milyon kişinin kullandığı anlık mesajlaşma sistemi Whatsap 2014 yılında Facebook tarafından 19 milyar dolar karşılığı satılmış ve bu ticari alışveriş sonrasında Facebook'un kendi öz bütçesi desteğiyle birçok güncelleme gelmiş, kendini daha da geliştirmişti. Peki dünyaca ünlü bu mesajlaşma sistemi Whatsap ücretli mi olacak?

Geçtiğimiz yıllarda ücretsiz sisteme geçtiğini duyuran whatsap uygulamayı 2 yıl kullananlar için yıllık 1 dolar karşılığında ücret almaktaydı. Şirket yaptığı açıklamada artık bu uygulamadan vazgeçtiğini, Whatsap'ın ömür boyu ücretsiz olacağını duyurdu.

Yıllık 1 dolar uygulamasıyla kullanıcılarından oldukça tepki alan Whatsap şirketi Whatsap ücretsiz haberiyle dünyada en çok konuşulan haber oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.