Survivor 2016 yarışmacıları kimler? Survivor ne zaman başlar? İşte Survivor 2016 gönüllüler ve ünlüler kadrosu

Survivor 2016 yarışmasına kimlerin katılacağı belli oldu. Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor 2016 yarışmacıları kimler? Survivor'a katılan ünlüler kadrosu ve gönüllüler kadrosu kimlerden oluşuyor? Peki Survivor ne zaman başlayacak?

Survivor 2016 yarışmacıları kimler? Survivor ne zaman başlar? İşte Survivor 2016 gönüllüler ve ünlüler kadrosu
02 Şubat 2016 Salı 23:24

Son yılların en çok izlenen yarışma programlarından Survivor 2016 yılında da birbirinden iddialı ünlüler ve gönüllülerden oluşuyor. TV 8 ekranlarında yayınlanacak Survivor yarışmasına katılacak yarışmacıların kimler olduğu büyük bir merak konusuydu. 

Acun Ilıcalı'nın bizzat seçtiği yarışmacılar ekranların en sevilen ünlülerinden ve en iddialı gönüllü yarışmacılardan oluşuyor. 

Her sene olduğu gibi bu sene de ünlüleri ve gönüllüleri birbiriyle kıran kırana mücadele edecek bir ekipten seçen Acın Ilıcalı ve TV8 ekibi 2016'da da ekranları sallamaya devam edecek. 

Çekimleri her sene olduğu gibi 2016'da da Dominik Cumhuriyeti'nde bir adada gerçekleştirilen Survivor yarışmasının başlama tarihi ise belli oldu. 7 Şubat 2016 Pazar günü TV 8 ekranlarında olacak.

SURVİVOR 2016 YARIŞMACILARI KİMLER?

Ünlülerin seçiminde ve gönüllülerin elemelerinde büyük bir emek harcanan Survivor yarışmasında heyecan yine dorukta. Bu sene kim kazanacak sorusu daha şimdiden akıllarda yer etmeye başladı bile. 

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER KADROSU

Ünlüler kadrosunda Tuğba Özay, Ezgi Avcı,  Nagihan Karadere, Ebru Öztürk,Eda Akkaya, Çağan Atakan Arslan,  Yunus Günçe,  Serkan Ercan, İbrahim Yattara ve Yılmaz Morgül isimleri bulunuyor. 

Adada her bölüm çekişmeli mücadeleler ile geçiyor. Bu çekişmeli mücadelede Yılmaz Morgül gibi naif bir ismin nasıl mücadele edeceği ise merak konusu.

Survivor ünlüler kadrosu 2016

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER KADROSU

Yarışma bitince çoğunluğu meşhur olacak Survivor gönüllüler kadrosu ise İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Nihal Candan, Semih Öztürk, Zafer Mete, Damla Can, Serkan Tütüncü, Aylin Şallı ve Gizem Kerimoğlu isimlerinden oluşuyor.


survivor gönüllüler kadrosu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MINOO - 8 yıl önce
Ben damla yi cok seviyorum
Avatar
MINOO - 8 yıl önce
Ben unluler takimini destekliyorum hepinize gonul dan basarilar