Star TV - 23 Ocak 2016 Cumartesi

İzleyicilerin beğenerek izlediği Star TV hafta sonuna yine bomba gibi giriyor. Binlerce izleyici olan Big Brother Türkiye'de eleme heyecanı yaşanacak. 23 Ocak Cumartesi günü Star TV'de hangi yayınlar olacak?

Star TV - 23 Ocak 2016 Cumartesi
23 Ocak 2016 Cumartesi 00:40

Star TV yayın akışı ile televizyon kanalları içerisinde göz dolduran kanallardan bir tanesidir. Yayın akışını belirleyen editörün seçtiği programlar, televizyon dizileri, tekrar dizileri, sinema filmleri izleyenlerden tam not alıyor. 

Gündüz kuşağında genelde akşam oynanan dizilerin tekrarını ve saat başı haberlerini izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise önce tüm Türkiye ve dünyanın nabzını tutan haberler kuşağı, arkasından da birbirinden eğlenceli filmlerle karşınızda oluyor Star TV.

23 Ocak Cumartesi sabah 05.00'da ve 07.30'da Batman Daima yabancı sinema ekranlara gelecek. Ardından Star TV'nin popüler dizisi Kara Sevda tekrar bölümü ile ekranlarda izleyicinin karşısında olacak. 

Gündüz kuşağında Star TV'nin dizilerinden Gecenin Kraliçesi ve Kiralık Aşk arka arkaya ekranlarda sevenleri ile buluşacak. Akşam kuşağına 19.00'da akşam haberleri merhaba diyor.

Big Brother Haftanın Finali isimli program ise filmin hemen arkasından yayımlanacak. 

Okan Bayülgen'in sevilen programı Dada ile gece kuşağına başlayacak Star TV, Gecenin Kraliçesi dizisi tekrarı ile final yapacak.

Peki  saat saat Star TV 23 Ocak Cumartesi yayın akışı nasıl?

05.00 Batman Daima

07.30 Batman Daima

10.00 Kara Sevda

13.15 Gecenin Kraliçesi

16.00 Kiralık Aşk

19.00 Star Haber

20.00 Big Brother Türkiye Haftanın Finali

00.30 Dada

03.00 Gecenin Kraliçesi


Etiketler; #Star TV
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.