Oya Aydoğan, aort yırtılmasından dolayı ameliyata alındı

Oya Aydoğan dün akşam rahatsızlanarak Ulus’taki Liv Hospital hastanesine kaldırıldı. Hastanede aort damarında çatlak olduğu belirlendi

Oya Aydoğan, aort yırtılmasından dolayı ameliyata alındı
08 Mayıs 2016 Pazar 14:42

Oya Aydoğan  dün akşam rahatsızlanarak Ulus’taki Liv Hospital hastanesine kaldırıldı. Hastanede aort damarında çatlak olduğu belirlendi.

Aydoğan'a doktorlar tarafından hemen müdahale edilerek ameliyata alındı. 10 saattir ameliyatta olduğu öğrenildi. Doktorlar ünlü oyuncunun sağlık durumunun ciddi ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kötü haberi alan Orhan Gencebay ve Bülent Ersoy hemen hastahaneye geldi.

Oya Aydoğan'ın oğlunun yaptığı ilk açıklamada 'Annem gece bir şeyler yerken boğazına kaçıyor, onu çıkarmak için bayağı uğraşıp damarı zorluyor ve damarı çatlatıyor, şu an ameliyattan çıkmak üzere biz de gerekli bilgiyi alacağız, yoğun bakıma alacaklar annemi' diye konuştu.


Etiketler; #oya aydoğan
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.