Kurtlar Vadisi Pusu'ya şok transfer!

Ekranların en uzun soluklu dizi projelerinden Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda rol alacak isimler kesinleşmeye başladı. Kurtlar Vadisi Pusu'ya bu sezon kim katılacak.Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kadrosundakim var.

Kurtlar Vadisi Pusu'ya şok transfer!
16 Eylül 2016 Cuma 22:49

Arka Sokaklar'da uzun süre rol alan Uğur Pektaş'ın yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu'da olacağı söylendi.

Yıllardır ekranlardan inmeyen Kurtlar Vadisi dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Arka Sokaklar'da uzun süre polis rolünde oynayan Uğur Pektaş'ın Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alacağı konuşuluyor. Gürkan Uygun'un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü dolduramayan Pana Film'in Pektaş'ı rol için ikna ettiği iddia ediliyor.

Yayınlanacağı kanal belli olmayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yapımcılığını üstlenen Pana Film, resmi Twitter sayfasından Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanal D'de yayınlanmayacağını duyurmuştu.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.