Kurtlar Vadisi Pusu 282. bölüm fragmanı yayınlandı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 282. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yusuf'un vurduğu Polat öldü mü? Polat'tan kurtulan Gölge kimlere saldırıyor. Kurtlar Vadisi Pusu kendi gününde kendi saatinde Kanal D ekranlarında...

Kurtlar Vadisi Pusu 282. bölüm fragmanı yayınlandı
02 Şubat 2016 Salı 09:15

Uzun yıllardır ekranda olan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Kurtlar Vadisi pusunun fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yazımızın devamından ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

Kurtlar vadisinin son bölümü olan 281. bölüm izleyiciye nefes kesen dakikalar yaşatmıştı. Zeynep’in Polat’ı Gölgeye teslim etmesi sonrasında  Polat Gölge'yi ele geçirmişti. Gölgeyi rehin alan Polat’ın vurulması ve gözden kaybolması sonrasında neler yaşanacak?

Polat daha sonra Gölgeyi mezarlığa götürmüş ve burada büyük bir hesaplaşma başlamıştır. Bu sırada ise farklı bir sürpriz gelişme meydana gelir. Yusuf'un vurduğu Polat Alemdar öldü mü izleyici bu soruyu merak ediyor. Siyah sancak ekibi ortadan kaybolan Polat'ı bulabilecek mi? Mayına basan Pusat kurtarılabilecek mi? İzleyiciler perşembe gününü sabırsızlıkla bekleyecek. Kurtlar Vadisi kendi gününde kendi saatinde Kanal D ekranlarında.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.