Kördüğüm dizisi oyuncuları ve 1. bölüm fragmanı

FOX TV'nin yeni dizisi Kördüğüm perşembe akşamları izleyici ile buluşuyor. İzleyenlerin merakle beklediği Kördüğüm dizisinin oyuncuları kim, başrolleri kimler paylaşıyor? Diziyi izleyenlerin en çok merak ettiği soru ise dizide hangi ünlü hangi karakteri canlandırıyor? Peki Kördüğüm dizisinin konusu nedir?

Kördüğüm dizisi oyuncuları ve 1. bölüm fragmanı
08 Ocak 2016 Cuma 00:13

İbrahim Çelikkol Kimdir ?
İlgili Galeriye Git

 Kördüğüm Dizisi Oyuncuları Kimler? Başrolleri kimler paylaşıyor? Hangi Ünlü Hangi Karakteri Canlandırıyor? Kördüğüm Dizisi 1. Bölüm Ne Zaman? Kürdüğüm Dizisinin Konusu Nedir? 


Dizi dünyasına merhaba diyen Kördüğüm, izleyicisiyle buluştu. Zengin oyuncu kadrosuna sahip dizinin başrollerinde, İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy, gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Solak oturuyor. 

Kördüğüm dizisinde İbrahim Çelikkol  'Ali Nejat' isimli iş adamını canlandıracak.  Belçim Bilgin 'Naz' isimli idealist çocuk doktoru , Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, 'Umut' karakteri ile izleyicinin karşısına geçecek.

Kördüğüm dizisi, hayatları ve karakterleri tamamen farklı iki erkek ve idealist bir bayan arasında geçen hikayeyi konu alıyor. Dizinin ilk bölümü çekimleri, Milano ve Como'da gerçekleştirildi. Dizi bu akşam saat 20.00'da Fox Tv'de izleyici ile buluştu. 

İşte Kördüğüm Dizisinin Konusu

Ömer Faruk Solak'ın yönetmen koltuğuna geçtiği, Belçim Bilgin, İbrahim Çelikkol, Alican Yücesoy’un başrollerini paylaştığı Kördüğüm dizisi bu akşam ilk bölümüyle görücüye çıktı. Dizi, iki erkek bir kadın çemberinde işleniyor. Koşullar nedeniyle değişen insanlar, modern zamanlarda yaşanan bir aşk ve dönüşüm, ilmek ilmek işleniyor. 

Dizide yeni nesil hayatlardaki zengin-yoksul ayırımı ve maddi-manevi bağlılıklar aşk üzerinden anlatılıyor. 

Kördüğüm, "Aşk değiştirir, iktidar kirletir." cümlesinin temelleri üzerine kurulmuş, ilgi çekici, nefes kesen ve merakla beklenen bir dizi. 

Dizinin yakışıklı başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol, bir otomotiv şirketinin sahibini canlandırıyor. Kördüğüm, bu akşam seyircilerle randevusuna tam zamanında geldi. Bekleyenler ne derece memnun? İlerleyen günlerde seyredip göreceğiz. İyi seyirler...



İbrahim Çelikkol Kimdir?

14 Şubat 1982 Kocaeli doğumlu Çelikkol dizi ve sinema oyuncusudur ve  eski modeldir.

İbrahim Çelikkol  oyunculuk öncesinde profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç milli oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini canlandırmıştır.

İbrahim Çelikkol Kördüğüm dizisinde Ali Nejat Karasu karakterini canlandıracak.


Ali Nejat Karasu

Metropol cangılının tam ortasında yaşayan, güçlü, varlıklı, katı, insafsız genç bir işadamı... Ortaokuldan itibaren yurtdışının en prestijli okullarında yatılı okumuş, sevgiyi aile sıcaklığını, merhameti tanımamış. Yuvaya inanmaz, çocukları sevmez, kadınlara değer vermez, aşkı küçümser. Hayatta kazanmak ve başarılı olmaktan başka amacı yoktur. Ancak işinin ve projelerinin elde edilmiş başarısı artık onu heyecanlandırmamaktadır. Güce ve dünya nimetlerine o kadar doymuştur ki, sadece ölümle oyun oynamaktan zevk alır. Tehlikeli sporlar yapar, ölümün nefesini hissetmekten hoşlanır. Kazanma güdüsünü sınayacak yeni mecralar arayışındadır hep.




Belçim Bilgin Erdoğan Kimdir?

31 Ocak 1983 Ankara doğumlu ve Kürt kökenli sinema ve dizi oyuncusudur.

Küçük yaştan itibaren  oyuncu olacağını söyleyenlerden birisi olduğunu belirten Belçim Bilgin tiyatroya küçük yıllarda başladı. İlkokulu Salih Alptekin İlkokulu'nda okuduktan sonra babasının tayini nedeniyle İskenderun'a taşınan oyuncu, Ortaokulun son yılı ve lise yıllarını Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nin sosyal ortamında geçirerek 2001'de Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.

2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Bilgi-Belge Yönetimi Bölümü'nde yüksek eğitimine başlayan Belçim Bilgin, bir arkadaşının vasıtasıyla Yılmaz Erdoğan'la tanıştı. Yılmaz Erdoğan ile tanıştıktan sonra Sıfır Kilometre adlı sinema filminde oynayan Belçim, okulunu dondurup Paris'e yerleşti. Burada 2 sene kalan Belçim Dol adlı film'de de rol aldı. 2006 yılında Türkiye'ye dönen oyuncu Yılmaz Erdoğan'la evlendi. Hatırla Sevgili adlı dizide Defne karakterini canlandıran Belçim eşi Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı bir oyunda rol almak istediğini de belirtmiştir. 23 Ocak 2009 da vizyona giren Güz Sancısı filminde Nemika karakterini canlandırmıştır.  Ayrıca Ocak 2011'de Aşk Tesadüfleri Sever adlı filmde baş rol oyuncusu olarak görev almıştır.

Belçim Bilgin Erdoğan Kördüğüm dizisinde Naz Özer karakterini canlandıracak.


Naz Özer

Dünya nimetlerine değil, insanlara ve duygulara değer veren, maddi açılımlarda kanaatkar, ideallerinde talepkâr, yeni çocuk doktoru olmuş genç bir kadın. Cesurdur, sözünü sakınmaz, haksızlıklar karşısında susmaz. Kocası Umut ile yaşadığı ilk aşkının meyvesi olan bebeğini hamileliği sırasında kaybetmesinden sonra kalben tamamen bedeninde ölen minik bebeğine bağlıdır. Onun üstüne başka bir bebek istemeyecek, belki de bir daha çocuk sahibi olamayacaktır. Umut’un ikinci bir çocuk isteği aralarında hep bir çatışma konusu olur. Ve Umut ile Naz’ın evliliklerindeki kırılma noktaları giderek büyür.



Alican Yücesoy Kimdir?

22 Ekim 1982, İstanbul'da dünyaya gelen Alican Yücesoy, Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur.  İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi için Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne giren Yücesoy, okula girdiğinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda çalışmaya başlamıştır. Zaman içerisinde diziler ve sinema filmleri yapan Yücesoy, 2015 yılı itibari ile Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nun yeni genel sanat yönetmenliği görevindedir. 

2015- Muhteşem Yüzyıl-Kösem

2015- Serçe Sarayı (Ali Rıza öğretmen)

2014- Bana Artık Hicran De

2013-2014 İntikam (Ali Sülen)

2012 Şubat (Şubat)

2012 Suskunlar (Cebrail)

2011 Sen De Gitme (İlker)

2011 Eyvah Eyvah 2 (Ibrahim)

2010 Prensesin Uykusu (Neşet)

2010 Eyvah Eyvah (Ibrahim)

2009 Ev

2008-2010 Adanalı (dizi) (Tilki Timur)

2008 Dinle Neyden (Halil Tabip)

2007 Gurbet Yolcuları (Hüseyin)

2007 Zoraki Koca(Tarık)

2007 Umut Adası (Tuğra)

2006 Son Osmanlı Yandım Ali (Mustafa Kemal)

2004 2 Eylül(Tim Çavuşu)

2004 Akümülatörlü Radyo (Murat)

2003 Sessiz Gece (Işık)

2003 Pilli Bebek (Ertuğrul)

Alican Yücesoy Kördüğüm dizisinde Umut Özer karakterini canlandıracak.

Umut Özer

Yoksul ama sevgi dolu, cefakar bir annenin tek başına büyüttüğü, iyi, idealist şövalye ruhlu bir adam. Haksızlıkların karşısında sonuna kadar direnen, insana değer veren, dikkatli ve idealist bir yapısı var. Uzaktan pırıltılı görünen, insanın içini kamaştıran bu dünyanın cazibesine kapılan, yetenekli, çok hırslı bir tasarımcıdır Umut. Belki de hepsinden önemlisi budur: Umut’un henüz ortaya çıkmamış yeteneği ve zekası. Umut’un sıfır noktasından, yokluktan ve çaresizliklerden başladığı hayatında, yeteneği sayesinde yakaladığı bir fırsatla amacı giderek değişir. Ne pahasına olursa olsun yükselmek tek hedefi haline gelir.



Naz Elmas Kimdir?

16 Haziran 1983, İstanbul doğumlu Naz Elmas, Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusudur. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi Havin'i canlandırdı. Oyunculuk kariyerinde birçok rolde oynayan Naz Elmas, TRT 1'de yayınlanan Filinta dizisinde Azize karakterini canlandırmıştır.

Naz Elmas Kördüğüm dizisinde Didem karakterini canlandıracak.

Didem

Orta halli bir ailenin güzel kızı. Akıllı, sevecen, gururlu, romantik, hayalperest... Ali Nejat Karasu ile tanışması hayatını değiştirir.

Kördüğüm dizisi 1. bölüm fragmanı



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.