Kiralık Aşk Dizisi neden bitti? Cem Aydınlı'dan bomba iddia

Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk dizisi, önemli izleyici kitlesi olmasına rağmen final yapmıştı. Peki Kiralık Aşk Dizisi neden bitti. Cem Aydınlı'dan gündemi sarsacak bomba iddia haberimizde.

Kiralık Aşk Dizisi neden bitti? Cem Aydınlı'dan bomba iddia
09 Mart 2017 Perşembe 10:11

1ANTV’de yayınlanan “Bir De Bizden Dinleyin” magazin programında Cem Aydınlı yine gündemi sarsacak bomba bir iddayla izleyenleri ekranlara kilitledi. Aydınlı, kısa zamanda ekranların fenomen dizilerinden biri haline gelen Kiralık Aşk dizisinin yayın hayatına neden son verildiğini açıkladı. 

Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Kiralık Aşk dizisi final yapmış ve hayranlarını büyük bir üzüntüye uğratmıştı.

Cem Aydınlı konuyla ilgili iddiaları şöyle dile getirdi: “Evli ve bir çocuğu olan Kiralık Aşk dizisinin senaristi Meriç Acemi ile başrol oyuncusu Barış Arduç kısa bir süre aşk yaşamışlar. Meriç hanım zaten Barış Arduç’ a platonik olarak aşıkmış. Sonra bölümler ilerdedikçe Meriç hanım, Barış Arduç’a beraber olmaları için diretmeye ve köşeye şıkıştırmaya başlamış. Barış Arduç  Gupse Özay ile birlikte olmasına rağmen, Meriç Acemi ile kısa bir dönem aşk yaşımışlar. Daha sonra Barış bey geri çekilmiş ve Meriç hanıma yapamayacağını belirtmiş. Bu durumdan etkilenen Meriç hanım ise sette devamlı sorunlar çıkartarak, huzursuzluk yaratması sonrasında dizinin yürümediğini kararlaştırmışlar ve  yayın hayatına son vermişler. Meriç Acemi sayesinde dizi bitmiş.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.