Game Of Thrones'un 6. Sezonu ne zaman yayınlanacak?

Game Of Thrones'un 6. Sezonu ne zaman ? Game Of Thrones 6. Sezon - Game Of Thrones'un 6. Sezonu ne zaman ekrana gelecek? Game Of Thrones'un 6. Sezonunun ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Game Of Thrones'un 6. Sezon yayınlanma tarihi belli oldu.

Game Of Thrones'un 6. Sezonu ne zaman yayınlanacak?
09 Ocak 2016 Cumartesi 01:31

Merakla beklenen Game Of Thrones'un 6. Sezonunun ne zaman yayınlanacağı belli oldu.

Dünya genelinde milyonlarca izleyiciye sahip ve en popüler dizi Game of Thrones'un 6 sezonu 24 Nisan 2016 tarihinde izleyici ile buluşacak.

George R.R. Martin'in Taht Oyunları kitap serisinden uyarlanan Game of Thrones dizisi, 2011 yılından bu yana her yıl sadece 10 bölüm olarak yayınlanıyor. Dizi 2011'den bu yana tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. 24 Nisan'da izleyici ile buluşacak dizide, yeni sezonda ne olacağı büyük bir merak konusu.

George R.R. Martin'in son kitabı bitirmediği bilinirken, dizi senaristlerine dizinin akışı ile ilgili bilgiler vermişti. Senaryoyu kitap ile ilerleyen dizinin 2018 yılında biteceği tahmin ediliyor.  

Game of Thrones'un 6. sezonu başlangıç tarihini HBO resmi twitter hesabından açıkladı. Ayrıca HBO, Silicon Valley ve Veep dizilerinin yeni sezonlarının da 24 Nisan 2016 tarihinde ekrana geleceğini açıkladı.


Etiketler; #Game Of Thrones
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.