Bir Garip Aşk dizisi 62. bölümde neler oldu? 1 Şubat Pazartesi bölümünde neler yaşandı?

Bir garip aşk dizisi bu akşam 62. bölümüyle ekrana geliyor. Peki yeni bölümde neler oldu? Sonraki bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Bir Garip Aşk dizisi 62. bölümde neler oldu? 1 Şubat Pazartesi bölümünde neler yaşandı?
01 Şubat 2016 Pazartesi 17:03

Bir Garip Aşk dizisinde oldukça heyecanlı bir bölüm izleyicilerini bekliyor. Kanal 7’nin beklenen dizisi bu akşam 61. Bölümüyle ekrana gelecek.

İki farklı insanın aşk dolu hikâyesinin anlatıldığı filmde bugün Gupta ailesinin ziyaret için giden Arnav, bu ziyaretten memnun kalmıyor ve vasiyetine ulaşan Shyam ile Anjali ile ilgili tüm öğrendiği gerçeklerden dolayı şaşkınlığını gizleyemiyor.

Yönetmenliğini Arshad Khan ve Lalit Mohan’ın yaptığı bu dizi de beklenen heyecan geldi. Son zamanlarda izleyici kitlesini sürekli artıran ve sıra dışı bir aşk hikâyesinin anlatıldığı dizinin 61. Bölümünü izleyebilirsiniz.

Dizinin her gün 16.00’da yeni bölümlerinin ve 11.50’de ise tekrar bölümlerini kanal 7 ekranlarından izleyebilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.