Barış Arduç'tan yeni sezonda iddialı sözler : Prenstim kral olacağım!

Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerinde yer aldığı “Kiralık Aşk” dizisi ikinci sezon bölümleriyle Star TV’de başlıyor.

Barış Arduç'tan yeni sezonda iddialı sözler : Prenstim kral olacağım!
02 Eylül 2016 Cuma 22:14

         Diziyle büyük bir hayran kitlesi edinen 28 yaşındaki oyuncu, Yaptığı işin takdir görmesini her meslek sahibinin isteyeceğini bundan çok memnun olduğunu belirten Arduç;
       “İlk sezonda bir sürü hikaye oldu ve finali çok etkileyiciydi. Çok kaotik bir durumda bıraktık. Yine şahsına münasır, başkalaşım geçiren, öğrenerek gelişen, aslında geliştikçe daha da büyüyen, prensken kral olma yolunda giden bir Ömer göreceğiz" dedi.
        Geçen yaz başlayan ve ekranlarda 52 bölüm fırtına gibi esen Star TV'nin fenomen dizisi "Kiralık Aşk"ın ikinci sezonu eylül ayında başlıyor. Dizinin yeni sezonunda Seçkin Özdemir ve Müjde Uzman da oyuncu kadrosunda yerlerini alacak. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.