Athena Gökhan 'dan yeni moda akımı; 'Deliçeri'

Son zamanlarda TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışması ile göz önünde olan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz kendi tarzını markalaştıracağını ve yeni bir akım yaratacağını ifade etti...

Athena Gökhan 'dan yeni moda akımı; 'Deliçeri'
01 Şubat 2016 Pazartesi 00:05

 Athena grubunun solisti olarak tanıdığımız Gökhan Özoğuz son zamanlarda TV 8 kanalında yayınlanan ses yarışması O Ses Türkiye ile ve sık sık magazin gündemine girmesiyle ekranlarda sürekli görülüyor. Gökhan Özoğuz 'un başarılı müzik kariyeri ve eğlenceli kişiliği kadar renkli giyim tarzıda dikkat çekiyor. 

Giyim tarzını ve kombinlerini tamamen kendi birleştiren ünlü sanatçı, kendi tarzını markalaştırarak halka sunacak. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ödül törenin objektiflere yakanan Athena Gökhan pembe çorapları, kısa pantolonu, deri montu ve kırmızı fluarı ile dikkat çekti. 

Sorulan sorular üzerine aklında senelerdir bir moda fikri olduğunu ve bunu bu sene hayata geçireceğini belirtti. Kendi giyim tarzını markalaştırarak satışa sunacağını belirten Gökhan Özoğuz bu markanın isminin ise "Deliçeri" olacağını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.