Acun Ilıcalı dan Ebru Gündeş'e Yanıt Geldi!

Acun Ilıcalı Ebru Gündeş'in O Ses Türkiye'ye veda etmesi üzerine ne yanıt verdi.

Acun Ilıcalı dan Ebru Gündeş'e Yanıt Geldi!
06 Eylül 2016 Salı 22:17

Dün yaptığımız haberde Ebru Gündeşin O Ses Türkiye'ye veda mesajını yayınlamıştık.

Ebru Gündeş"3 yıldır büyük bir keyif, heyecan ve mutlulukla oturduğum, O Ses Türkiye jüri koltuğumda bu sene bulunamayacağımı büyük bir üzüntü ile bildirmek isterim.Hayatta herkes başına ne gelirse gelsin sağlık sorunu olmadığı taktirde bir şekilde yaşantısına ve işine devam eder,etmek zorundadır.Bende gücümün yettiğince kendim,ailem ve ekibim adına buna çalışıyorum.O Ses Türkiye ise kocaman bir kadro benimle veya bensiz varlar ve hep de olacaklar inşallah.O yüzden içinde bulunduğum durumdan dolayı dostum Acun Ilıcalı'dan bu sene izin istedim kendisi de her zamanki desteğiyle beni anlayışla karşıladı.Acun ve Acun Medya -Tv 8 ailesi başta olmak üzere Hadise, Murat, Gökhan ve Hakan hepinize minnettarım, sizleri iyi ki tanıdım iyi ki hayatımdasınız ve çok seviliyorsunuz."diyerek veda etmişti. 


Acun Ilıcalı dan yanıt geçikmeden geldi.

"BU ZOR GÜNLER GEÇECEK"

Acun Ilıcalı, Ebru Gündeş'in mesajına "Bu zor günler geçecek ve aramıza döneceksin. Senin o güzel kalbin hep bizimle olacak biliyorum. Bu bir ayrılık değil, bir mola. Sen bizim ailemizin bir parçasısın ve seni çok seviyoruz" diyerek yanıt verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.