8.uluslararası barışa çağrı festivali başlıyor!

8.uluslararası barışa çağrı festivali istanbulda başlıyor. 8.uluslararası barışa çağrı festivali'ni sarıyer belediyesi yapıyor.

8.uluslararası barışa çağrı festivali başlıyor!
01 Eylül 2016 Perşembe 21:37

Birbirinden farklı kültürlerin bir arada yaşadığı; barışın, sevginin ve huzurun merkezi Sarıyer’de her yıl düzenlenen barış festivali,bu yıl belki de her zamankinden çok daha büyük bir anlam taşıyor.
 
Etkinlik her yıl olduğu gibi; çok sayıda yabancı misyon şefi, farklı din ve mezheplerin temsilcilerini, kanaat önderlerini ve değerli sanatçıları biraraya getiriyor. 

Sahnede bu gece ünlü sanatçı Işın Karaca güzel sesi ve yorumuyla yer alacak.

Etkinlikte sahne alacak sanatçılar;
Nükhet Duru, Işın Karaca, Grup İmera, Cem Belevi, Buray, Rojin, Yunan Sanatçı Natalia, Tarık Sezer Orkestrası, Zülfü LivaneliŞef Zafer Gündoğdu yönetiminde Sarıyer Belediyesi Korosu ve Sarıyer Oda Orkestrası, Altan Erkekli, Ceren Gündoğdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.