Vizyonda bu hafta 6 yeni film var

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 6 yeni film izleyiciyle buluşacak.

Vizyonda bu hafta 6 yeni film var
07 Ocak 2016 Perşembe 10:28

İSTANBUL (AA) - Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 6 yeni film vizyona girecek.


David O. Russell'in yönettiği ve Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Edgar Ramirez, Virginia Madsen ve Bradley Cooper'ın oynadığı "Joy", izleyici ile buluşacak.

Başrolünde Jennifer Lawrence'ın bulunduğu biyografi, komedi ve dram karışımı film, iş hayatına atılıp kendi ayakları üzerinde cesurca durmaya çalışan bir kadının hikayesini anlatıyor.

"Büyük Açık"

Adam Mckay'in yönettiği "Büyük Açık" filminde Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling ve Brad Pitt gibi başarılı isimler rol alıyor.

Michael Lewis'in çok satan kitabına ve gerçek bir hikayeye dayanan filmin konusu şöyle:

"Bankacılık sektörünün dışından dört kişi, büyük bankaların, medyanın ve hükümetin görmekten kaçındığı ekonominin küresel çöküşünü görür. Ekonomide büyük bir açık bulduklarına inanan ve harekete geçen bu 4 kişinin cesur yatırımları, onları her şeyi ve herkesi sorgulamalarının gerektiği modern bankacılığın karanlık noktasına götürecek."

"Creed: Efsanenin Doğuşu"

Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson ile Phylicia Rashad'ın oynadığı filmin yönetmenliğini Ryan Caagler yaptı.

Efsaneleşmiş "Rocky" filmlerinin hikayesinde yeni bir sayfa olan "Creed: Efsanenin Doğuşu"nda oynayan Oscar adayı Sylvester Stallone, kendisinin ikonlaşmış rolü Rocky'yi canlandırıyor.

"The Hateful Eight"

Yönetmenliğini Quentin Tarantino'nun yaptığı "The Hateful Eight", Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Tim Roth, Michael Madsen ve Bruce Dern gibi ünlü oyuncuları bir araya getiriyor.

Western türündeki film, iç savaş'ın bitmesinden yıllar sonra, bir grup yabancının, tipiden kurtulmak için dağdaki bir konaklama yerine sığınmasını ve kasvetli bir havada bu kişiler arasında yaşanan olayları beyazperdeye yansıtıyor.

"Amman Hocam"

Pierre-François Martin-Laval'ın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Christian Clavier, Isabelle Nanty, Kev Adams ve François Morel gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen Martin Laval'ın, senaryosunu Mathias Gavarry ile birlikte kaleme aldığı komedi türündeki film, bir lisenin itibarını kurtarmaya çalışan öğretmen ve öğrencilerinin komik hikayesini anlatıyor.

"Sevimli Tilki"

Yönetmenliğini Ge Shuiying'in yaptığı animasyon türündeki filmin seslendirme kadrosunda, Matthew Warzel ve Anthony Lawson gibi isimler bulunuyor.

Filmde, yetenekli bir ajan olan ve Havuç şehrine giden Sevimli Tilki F.O.X.'un, şehrin iyi kalpli dost tavşanlarının arasına sızmış yapay tavşanı bulma mücadelesi konu ediliyor.


Etiketler; #kültür
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.