Bu hafta 10 film vizyona girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 10 film vizyona girecek.

Bu hafta 10 film vizyona girecek
18 Mayıs 2017 Perşembe 12:24

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 10 film vizyona girecek.

Joseph Ruben'in yönettiği ve Michiel Huisman, Hera Hilmar, Josh Hartnett, Ben Kingsley, Haluk Bilginer ile Selçuk Yöntem'in oynadığı "Osmanlı Subayı" filmi izleyiciyle buluşacak.

Türkiye-ABD ortak yapımı film, 1. Dünya Savaşı yıllarında, İstanbul'da tanışıp Van'a kadar yolları uzanan idealist bir ABD'li hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor.

Senaryosu Jeff Stockwell'e ait olan filmin yapımcıları arasında Türkiye'den Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici de bulunuyor.

"Her Şey Mümkün"

Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Mehtap Bayri, Bahtiyar Engin, Kaan Girgin, Umut Oğuz, Bora Sivri ve Haldun Dormen'in rol aldığı "Her Şey Mümkün" filminin yönetmenliğini Alper Babayağmur yaptı.

Başrollerini Yetkin Dikinciler ve Azra Akın'ın paylaştığı romantik komedi türündeki film, birbirine çok benzeyen iki adam üzerinden kesişen hayatların hikayelerini irdeliyor.

"Bahtiyar Bahtıkara"

Ergin Yılmazer'in yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi "Bahtiyar Bahtıkara" filminin başrollerinde Kadir Çöpdemir ve Yeşim Salkım yer alıyor.

Metin Zakoğlu, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi ve Nedim Saban gibi isimlerin de rol aldığı film, annesi yüzünden bir türlü evlenemeyen bir adamın, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen bir kadınla evlenmeyi kafaya koymasını odağına alıyor.

"New York Masalı"

New York'ta çekilen romantik komedi filmi "New York Masalı" filmi, radikal kararlar alan "Deniz" ile intihara meyilli "Kerem" adındaki iki gencin hikayesini anlatıyor.

Esin Varan, Ahmet Bodur, Peyman Umay, Mert İnanç ve Ferhat Daştan gibi isimlerin kamera karşısına geçtiği filmin yönetmenliğini Doğan Özmekik yaptı.

"Hızlı ve Tüplü"

Yusuf Güven'in yönettiği "Hızlı ve Tüplü" adlı filmde Bilal Akif Yörük, Hüseyin Berker Soyçiçek, Haldun Boysan, Selahattin Taşdöğen, Sinem Ertuğrul, Nazlı Yağmur Genç, Mehmet Ali Tuncer ve Özgür Teke rol aldı.

Senaryosu Neşe Karataş'a ait olan komedi türündeki film, modifiye araç özlemini gidermeye çalışan iki gencin hikayesi etrafında dönüyor.

"Genç Karl Marx"

Prömiyeri Berlin Film Festivali'nde gerçekleştirilen "Genç Karl Marx" filmi, Paris'te sürgündeyken bir fabrikatörün oğlu olan Friedrich Engels ile tanışıp, bu sayede üzerinde çalıştığı düşünce sistemini geliştiren Karl Marx'ın hikayesini ele alıyor.

Raoul Peck'in yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosu Pascal Bonitzer'e ait olan biyografi dram karışımı filmde, Karl Marx'ı August Diehl canlandırıyor.

"Aşkın Çekimi"

"One Day" ve "An Education" filmleriyle tanınan yönetmen Lone Scherfig'in yeni filmi "Aşkın Çekimi", 2. Dünya Savaşı sırasında bir propaganda filmi çekmeye çalışan bir ekibin hikayesini odağına alıyor.

Komedi, aşk ve dram karışımı filmde Gemma Arterton, Sam Claflin, Bill Nighy, Jack Huston, Rachael Stirling ile Jeremy Irons gibi isimler rol aldı.

"Kanlı Oyun"

Cameron Cairnes ile Colin Cairnes'in birlikte yönettiği; Steve Mouzakis, Meegan Warner, Ian Meadows ve Olivia DeJonge'nin oynadığı "Kanlı Oyun" filmi, katılımcılarına korku dolu anlar yaşatan bir TV şaka programından esinleniyor.

"Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken"

Amerikan yapımı komedi filmi "Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken", Meemaw'un 90. doğum gününe katılmak için Heffley ailesinin çıktığı yolculukta, Greg'in yaşadıkları konu ediniyor.

Yönetmen koltuğunda David Bowers'in yer aldığı filmin başrollerinde Jason Drucker, Charlie Wright, Alicia Silverstone ve Tom Everett Scott oynuyor.

"Kahramanlar Takımı"

Tian Xiao Peng'in yönetmenliğini yaptığı ve Çin'de tüm zamanların en çok hasılat elde eden animasyon filmlerinden olan "Kahramanlar Takımı" filmi, sürgün edilen Maymun Kral'ın geri dönüş çabasını anlatıyor.


Kaynak: AA
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.