Bremen Mızıkacıları ile Eğlenirken Öğrenmek

Geçmişten bu yana çocuk içerikleri dendiğinde akla ilk gelen masallardan Bremen Mızıkacıları, bir yandan öğretirken diğer yandan eğlendirebiliyor.

Bremen Mızıkacıları ile Eğlenirken Öğrenmek
29 Ekim 2018 Pazartesi 22:11

Geçmişten bu yana çocuk içerikleri dendiğinde akla ilk gelen masallardan Bremen Mızıkacıları, bir yandan öğretirken diğer yandan eğlendirebiliyor. Bu açıdan oldukça profesyonel içerikler yayınlayan Kondosan kanalı, pedagog onaylı olmasıyla gönül rahatlığı ile çocuğunuza izletebileceğiniz bir kanal haline geliyor. İçerikler dahilinde yer alan Bremen Mızıkacıları gibi masallar, dinlendiren, eğlendiren ve öğreten içerikler grubunda yer alıyor. Çocuğunuzun sakince izlemesini ve dinlemesini mümkün kılan masal, aynı zamanda uyku saatinden önce de tercih edilebiliyor. Bu açıdan önemli bir noktaya dikkat çeken masal, çocuğunuzun sıkılmasını önlüyor. Çocuklar için tasarlanan içerikler, bazı durumlarda sıkıcı olabiliyor. Nitekim bu da çocuğunuzun o içerikten uzaklaşarak zararlı içeriklere yönelmesine sebep olabiliyor. Bunu engellemek içinse aynı anda hem eğlendiren hem de öğreten içeriklerin tercih edilmesi gerekiyor.

Profesyonelce Hazırlanmış Videolar

Kondosan tarafından paylaşılan Bremen Mızıkacıları masal videosu, içerdiği renkler, sesler ve anlatım gücü ile profesyonel çocuk içerikleri dahilinde yer alıyor. Dikkatin belirli bir yöne çekilmesini sağlayan özel ses desteği, sakinleştirici renkler ve yüksek görüntü kalitesi, sevilen masalı gönül rahatlığı ile çocuğunuza izletmenizi sağlıyor.

Çizgi film izlemeyi farklı bir boyuta taşıyan içerikler neticesinde kişisel gelişime olumlu katkılarda bulunan Kondosan, masalların yanı sıra çocuk şarkılarıyla da eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor. Sürekli olarak masal izletmek yerine zaman zaman açacağınız çocuk şarkıları ile çocuğunuzu güldürebilirsiniz. Çocuk şarkılarında da öğretici ögeler bulunuyor.

Çocuğunuzu Zararlı İçeriklerden Koruyun

Günümüzde sadece para kazanmak amacıyla üretilen videolar mevcut. Çocuğunuzu mümkün olduğunca bu içeriklerden korumanız gerekiyor. Sadece eğitici ögeler barındıran içerikleri tercih etmeniz, çocuğunuzun bahsi geçen zararlı içeriklere yönelmesine yol açabilir. Bu nedenle kimi zaman Bremen Mızıkacıları Masalı gibi masalları kimi zaman ise çocuk şarkıları gibi içerikleri izlettirebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.