Boğaziçi Film Festivali sona erdi

Anadolu Ajansı'nın Global İletişim Ortağı olduğu, 3. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali sona erdi.

Boğaziçi Film Festivali sona erdi
28 Kasım 2015 Cumartesi 07:49

 Anadolu Ajansı'nın Global İletişim Ortağı olduğu, 3. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali sona erdi.

Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği tarafından, İstanbul Medya Akademisi desteğiyle gerçekleştirilen festivalin ödül töreni, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapıldı.

Ödül töreninde, "En İyi Görüntü Yönetmeni Ödülü"nü veren Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Sabri Çelebioğlu, her geçen gün büyüyen dünyada, etkisini hissettiren festivale katkı vermekten mutlu olduklarını ifade ederek, "Böyle bir festivali Türkiye'ye, ülkemize, İstanbul'a kazandıranlara teşekkür ederim" dedi.

Festivalin Yürütme Kurulu Başkanı Ogün Şanlıer, tören öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, film seçkilerinde estetik ve teknik bütünlüğe dikkat ettiklerini belirterek, "Bu anlamda bizim festivalimizi ayırt eden en önemli özellik bu. Jürilerimiz ve festival seçkilerini hazırlayan arkadaşlarımız buna dikkat ediyorlar ama seçkilerimiz çok beğeni bulduğu için ben sonuçtan çok memnunum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Ülkemizde de dünya çapında filimler ve belgeseller çekilmelidir. Özellikle milli konularla ilgili her yıl büyük çapta filimler çekilmeli.