Sağlık Bakanlığı KPSS 2017/5 Tercih Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS 2017/5 Tercih sonuçları açıklandı. Sağlık Bakanlığına bağlı kuruluşlarına sözleşmeli personel yerleştirme sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı KPSS 2017/5 Tercih Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
23 Haziran 2017 Cuma 12:15

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. ÖSYM resmi sayfasından yaptığı duyuruda, KPSS 2017/5 yerleştirme sonuçlarının açıklandığını belirtti. 

ÖSYM tarafından yapılan duyuru şu şekilde;

KPSS 2017/5 Tercih Kılavuzunda yer alan Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Yerleştirme sonuçları, 23 Haziran 2017 tarihinde saat 11:55'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

KPSS 2017/5 Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.