KPSS krizi büyüyor, mağdurlar eylem yapacak!

2010 KPSS sahtekarlığı ndeniyle mağdur olanlar sorunun derhal çözülmesi talebiyle eyleme hazırlanıyor.

KPSS krizi büyüyor, mağdurlar eylem yapacak!
13 Kasım 2015 Cuma 08:10

 ÖSYM sınavlarında yaşanan rezalet vatandaşları harekete geçirdi. Yüksek puan alan ancak atanamayan binlerce kişi dev bir eyleme hazırlanıyor. 

14 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek eyleme binlerce kişinin katılımı beklenirken çıkacak olaylardan endişe ediliyor. Vatandaşı ümitlendiren daha sonra da mağdur eden kamu otoritelerinin bu konuda hesap vermesi talep edilirken sorumluların yargılanmasının mağduriyeti engellemediği belirtiliyor. 

Yapılan açıklamada,2014 yılında yapılan KPSS’ye girmiş, ancak verilen kısıtlı kadrolar nedeniyle yüksek puanlar almalarına rağmen atanamamış lisans, ön lisans ve lise mezunu adayların, emeklerinin karşılığının verilmesi ve bütçede belirlenen kadro sayısının tam ve hakkaniyetli bir şekilde kullanılması için 14 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te TC Devlet Personel Başkanlığı önünde eylem yapacakları bildirildi.

Kaynak:Cumhuriyet12

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nafiye Gürışık Bayer - 8 yıl önce
Uzun bir çalışma süreci geçir gece geç saatlere kadar çalış Sınavdan sonra netlerşne bak geçen seneki neylere göre çok Yükseklerde puan geleceği için kesin atanacağını düşün sonra sonuçlar açıklansın beklediğim puanın çok çok altında paran al neden 120 de 120 yapmış yüzlerce aday var ve bunlar soruları almış yarım puanla atanma devletine olan güvenini kaybettiğim için tekrar sınava girme meslek değiştir işte benim gibi pek çok insana bunu yaşattılar intihar eden pek çok insan oldu artık ne kadar telafi edilebilirse edilme zamanı geldi aradan geçen zamandaki maaşlarımız memurluğumuz tazminatımız verilsin yazık ya emeğimize güzel yüreklerimize yazık
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Paralel ve yandaşlarının her türlü kanunsuz işleri sonuna kadar incelenmeli ve cezalandırılmalı.