KPSS Eğitim Bilimleri Soru ve Cevapları 21 Mayıs 2017

21 Mayıs KPSS Eğitim Bilimleri Soru ve Cevapları açıklandı. Gelişim Psikoloji, Öğrenme Psikolojisi , Öğretim Yöntem ve Teknikleri, Program Geliştirme, Sınıf Yönetimi, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı, Ölçme ve Değerlendirme, Rehberlik ve Özel Eğitim 12 soru ve cevapları haberimizde.

KPSS Eğitim Bilimleri Soru ve Cevapları 21 Mayıs 2017
23 Mayıs 2017 Salı 16:02

2017 KPSS Eğitim Bilimleri sınavı 21 Mayıs 2017 Pazar ikinci oturumu tamamlandı.Yüzbinlerce aday, eğitim bilimleri sınavında ter döktü. Adaylar  80 soruya yanıt verdi. KPSS Eğitim Bilimleri Sınavında,  Program geliştirme, gelişim psikolojisi, öğrenme psikolojisi, öğretim yöntem ve teknikleri, ölçme ve değerlendirme ile rehberlik derslerinden adaylara toplam 80 soru soruldu.  2017 KPSS Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları yayımlandı. İşte detaylar.

Öğretmen adayları bu yıl KPSS GK GY, KPSS Eğitim Bilimleri, KPSS Alan Bilgisi ÖABT'ye giriyor. Bazı branşlarda ÖABT sınavı yapılmadığı için o öğretmenler sadece genel kültür, genel yetenek ile eğitim bilimleri sınavıyla değerlendiriliyorlar. Öğretmen adaylarının katıldığı bu sınavların belirli oranları alınarak KPSS P10 puan türü hesaplanıyor. Milli Eğitim Bakanlığının açtığı öğretmen atamalarına öğretmenler KPSS P10 puan türüyle katılıyor ve buna göre atanıyorlar. 

2017 KPSS EĞİTİM BİLİMLERİ SORULARI VE CEVAPLARI

Yüz binlerce öğretmen adayının büyük bir heyecanla katıldığı KPSS Eğitim bilimleri birçok öğretmenin kaderini belirleyecek. Sınavın bitmesiyle birlikte öğretmen adaylarının gözü eğitim bilimleri sorularının yayımlanıp yayımlanmadığında.ÖSYM KPSS Eğitim Bilimleri Kitapçığı'nı yayımladı. Aşağıdaki Bağlantıdan kitapçığa ulaşabilirsiniz.

2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Eğitim Bilimleri) Temel Soru Kitapçığı  ve Cevap Anahtarı (% 10)

KPSS ile ilgili güncel bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

KPSS'de Hatalı Soru var mı? Öğrenmek için TIKLAYINIZ

KPSS GK-GY Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ

KPSS Nasıldı? Uzman Yorumları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selin - 7 yıl önce
bence sorular gayet guzeldi tum yil gezersiniz sonra burda gelip aglarsiniz