KPSS DHBT sınava giriş belgeleri yayımlandı

ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınav giriş belgesi yayımlandı.

KPSS DHBT sınava giriş belgeleri yayımlandı
24 Kasım 2016 Perşembe 19:08

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen 2016-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınavının giriş yerlerinin açıklandığı duyuruldu.

21 Eylül - 03 Ekim 2016 tarihleri arasında başvurusu alınan ve 4 Aralık 2016 tarihinde saat 09.30'da gerçekleştirilecek olan 2016-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınavının giriş belgesi ÖSYM tarafından erişime açıldı.

Sınava girecek adaylar T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden sınav giriş belgelerini alabilecekler.

ÖSYM'den yapılan duyuru şu şekilde;

''DUYURU
(24 Kasım 2016)

2016-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT):Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

4 Aralık 2016 tarihinde saat 09:30’da uygulanacak olan 2016-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi’ne (DHBT) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer  bilgisini  gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet adresinden edineceklerdir.

Adaylara saygıyla duyurulur.''

Temel Kurallar

Sınav Giriş Belgesi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.