KPSS 2016/2 tercihleri başladı - ÖSYM ais tercih işlemleri

KPSS 2016/2 tercihleri başldı. Peki KPSS tercihleri ne zaman sona erecek? ÖSYM tarafından KPSS-2016/2: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme ekranı açıldı. İşte detaylar.

KPSS 2016/2 tercihleri başladı - ÖSYM ais tercih işlemleri
21 Aralık 2016 Çarşamba 11:25

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) tercih işlemleri başladı. Yüzbinlerce adayın memur olmak için girdiği KPSS'de tercih işlemleri ÖSYM tarafından duyuruldu. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak.

Tercihler ne zaman sona erecek?

Adaylar tercihlerini, bugünden itibaren 30 Aralık'a kadar internet yoluyla ÖSYM'ye gönderecek. Tercih işlemleri, 30 Aralık'ta saat 23.59'da sona erecek.

Adaylar, tercihlerini, KPSS-2016/2 tercih kılavuzunda yer alan kurallara göre, T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak yapacaklar.

TERCİH İşlemi Yapmak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isimsiz - 7 yıl önce
ya ben ösym sitesine giriş yapamıyorum neden acaba ????????????