2018 KPSS Önlisans ne zaman, saat kaçta yapılacak?

KPSS Önlisans sınavı ne zaman saat kaçta yapılacak? Yüzbinlerce adayın katılacağı 2018 KPSS Önlisans oturumu 4 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşek. ÖSYM tarafından yapılan sınavın başlangıç saati ve sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili merak edilenler haberimizde.

2018 KPSS Önlisans ne zaman, saat kaçta yapılacak?
03 Kasım 2018 Cumartesi 21:55

Memur Adayı yüzbinlerce kişinin ter dökeceği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans  için sayılı saatler kaldı.Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından uygulanan KPSS Önlisans sınavına girecek adaylar, sınavın saat kaçta başlayacağını ve ne kadar süreceğini merak ediyor. 

KPSS ÖNLİSANS NE ZAMAN SAAT KAÇTA YAPILACAK?

12 Eylül 2018 tarihinde başvuruları sona eren KPSS Önlisans 4 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Adaylar sınav başlama saatini ve ne kadar süreceğini merak ediyor. ÖSYM tarafından Türkiye genelinde gerçekleşek sınavın saatlerini siz değerli okuyucularımız için paylaşıyoruz.

2018 KPSS Önlisans Sınavı saat 4 Kasım 2018 Pazar günü 10.15'da başlayacak. Genel Kültür ve Genel Yetenek bölümlerinderinden soruların sorulacağı sınav 130 dakika sürecek. Adaylar için KPSS Önlisans sınavı saat 12.15'te sona erecektir.

2018 KPSS ÖNLİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınavdan çıkacak adayların em çok merak ettiği konulardan biriside sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oluyor. KPSS Önlisans sonuçları ise ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi üzerinden 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.