Erdoğan Ersöz kaleme aldı - MEB Politikalarına dair

TEOG Sınavında öğretmenlerin başarısı ölçülüyor mu? MEB personelinin gelişim problemleri ve TEOG sınavının başarı ölçütleri ile ilgili Erdoğan Ersöz güzel bir yazı kaleme aldı. Kamu Saati yazarı Erdoğan Ersöz'ün "MEB Politikalarına Dair" yazısına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Erdoğan Ersöz kaleme aldı - MEB Politikalarına dair
03 Mayıs 2017 Çarşamba 10:30

Milli Eğitim Bakanlığı'nın politikaları sürekli bir şekilde eleştiriliyor. 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşen TEOG 2. Dönem Sınavları öğretmenlerin başarısını ölçüyor mu? Kamu Saati yazarlarından Erdoğan Ersöz, MEB politikalarına dair güzel bir yazı kaleme aldı.

"26-27 Nisan 2017 günü ülkemizde tüm ortaokullar ile lise ve ilkokulların bir kısmı tatil oldu. Çünkü sekizinci sınıf öğrencilerimizin Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavlarının ikincisini gerçekleştirdik. İki grup sınav notu, yılsonu başarı puanıyla harmanlanarak bir puan ortaya çıkarılacak ve bu puanla velilerimiz çocukları için lise tercihinde bulunacaklar. Ancak sınav sabahı ülke genelinde gözetmenlik yapan öğretmenlerimiz sınavın hiçbir ölçücülüğünün veya seçiciliğinin olmadığını gördüklerinde hayal kırıklığına uğradılar. Dolayısıyla TEOG-2 sınavını, sınavı gerçekleştirme amaçlarımız ile sınavın ölçme becerilerini karşılaştırarak yapmak gerekiyor...."

Erdoğan Ersöz'ün Yazısının Tamamını okumak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.