Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sonra Neler Olacak?

Cumhurbaşkanlığı Sisteminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görev almasından sonra ne olacak? Referandum'da Evet oyu kullanacak seçmen Erdoğan'dan sonra neler olacak merak ediyor. Kamu Saati Yazarı Hakan Karagöz, seçmenin bu sorusuna cevap verecek güzel bir yazı kaleme aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sonra Neler Olacak?
26 Şubat 2017 Pazar 20:23

19 Nisan 2017 tarihinde Türkiye'de, tarihi bir referandum gerçekleşecek. Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sisteminde Evet diyen ve sisteme karşı olan Hayır kesimi yer alıyor Seçmenin en çok merak ettiği konulardan birisi, Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra neler olacak? “Başkanlık sistemindeki yetkileri Erdoğan’a vermekte sıkıntı yok. Ama ya ondan sonrası nasıl olacak?” sorusunu seçmen soruyor.

Kamu Saati yazarı Hakan Karagöz,"Erdoğan'dan Sonra Neler İşte Bunlar Olacak? yazısını kaleme aldı. Hakan Karagöz;

Şu anki en büyük gündem referandum meselesidir.


Evet mi, hayır mı?  


Evet diyenler belli. Hayır diyenler de aşikâr. Ancak hiç olmadığı kadar kararsız bir seçmen var


En çok merak edilen konu şu:


“Başkanlık sistemindeki yetkileri Erdoğan’a vermekte sıkıntı yok. Ama ya ondan sonrası nasıl olacak?”  


Acaba ondan sonra kötü biri, bu yetkilerle başa gelirse ne olur? Bu kötü kişi bizim özgürlüklerimizi ve kazanımlarımızı tehlikeye atmaz mı?


Seçmenin en çok merak ettiği şey budur: “Erdoğan sonrası"......

Yazının Tamamını okumak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.