Müjde! Her çalışana 1.103 TL Destek Ödenek Yapılacak

Müjde! Her çalışana 1.103 TL Destek Ödenek Yapılacak 1.103 TL Destek Ödenek Şartları Nelerdir Ödemeler Ne Zaman Başlayacak?İşte Detaylar..

Müjde! Her çalışana 1.103 TL Destek Ödenek Yapılacak
Admin
Admin
10 Ekim 2020 Cumartesi 13:06

Müjde! Her çalışana 1.103 TL Destek Ödenek Yapılacak

Müjde! Her çalışana 1.103 TL Destek Ödenek Yapılacak   1.103 TL Destek Ödenek Şartları Nelerdir Ödemeler Ne Zaman Başlayacak?İşte Detaylar..

159 bine yakın işyeri normal çalışmaya geçerek 1.2 milyonu aşkın çalışanı için ‘Normalleşme Desteği’nden yararlandı. 950 milyon liralık prim mahsuplaşması yapıldı.

Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "159 bine yakın işverenimize 1.2 milyonu aşkın çalışan için yaklaşık 950 milyon lira tutarında prim mahsuplaşması yaparak 'Normalleşme Desteği' sağladık" dedi.

Normalleşme Desteği'nden 1 Temmuz 2020'ye kadar kısa çalışma ödeneğine veya nakdi ücret desteğine başvurmuş olan işyerlerindeki, kısa çalışma veya nakdi ücret desteğinden faydalandırılan sigortalılar, normal çalışma düzenine geçince yararlanılıyor. Destek, 31 Aralık'a kadar sürecek. Her işçi için bin 103 lira mahsuplaşma yapılacak.

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.