2023 Mayıs Ayı Personel Alımı ve İş İlanları! Binlerce KPSS'li KPSS siz Memur ve İşçi alımı GÜNCELLENDİ

2023 Mayıs Ayı Personel Alımı ve İş İlanları! Binlerce KPSS'li KPSS siz Memur ve İşçi alımı GÜNCELLENDİ Son Dakika iş ilanları en son iş ilanları en son yayınlanan iş ilanları iş başvurusu nereden nasıl yapılır ? Belediyeler zabıta memuru, İtfaiye eri ve Düz memur alımı yapacak mı? Bankalar, Polis Akademisi Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, TÜBİTAK gibi kamu kurumları personel alımı yapacak mı ?

2023 Mayıs Ayı Personel Alımı ve İş İlanları! Binlerce KPSS'li KPSS siz Memur ve İşçi alımı GÜNCELLENDİ
Kamusaati
Kamusaati
26 Nisan 2023 Çarşamba 11:02

Mayıs ayı memur alımı ve 2023 Mayıs Ayı Personel alımı ilanları yayımlandı. Nisan ayının bitmesi ve 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri ile birlikte Ülkemizde bulunan bir çok kamu kurumu veya kamu kuruluşu bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere alım yapacaklarını bildirdiler. Yayımlanmış olan ilanlara göre farklı kadrolarda ve niteliklerde binlerce kamu personeli alımı yapılacak. Ayrıca alımlar en az lise, ön lisans ve lisans mezunlarından yapılacak.

Peki kimler Mayıs ayı içerisinde yayımlanan ilanlara başvuru yapabilecek? Alım yapacak kurum veya kuruluşlar hangileridir? Son başvuru tarihi nedir? tüm detayları kamusaati.com ekibi olarak siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız.

Mayıs Ayı Personel alımı İlanları İçin TIKLAYINIZ

Mayıs Ayı Güncel İş İlanları

2023 Mayıs ayının gelmesi ile birlikte İŞKUR tarafından yayınlanan iş ilanları da güncellenmiş durumda. Güncellenen iş ilanlarında bankalara, bürolara, kamu kurum ve kuruluşlarına, okullara ve özel sektöre alımlar yapılacağı duyuruldu. Hangi meslekte kaç kişilik alım yapılacağı ve başvurulara ilişkin detaylar yazımızın içerisinde yer almaktadır!

Mayıs Ayı İŞKUR Temizlikçi Alım İlanları

Mayıs ayının gelmesi ile birlikte İŞKUR firmasında işe alımlar hızlanmış durumda. Güncellenen yeni iş ilanları arasında temizlikçi alım ilanları da yer almaktadır. Temizlikçi iş alımları ise genel olarak şu illerde yapılmaktadır: Mersin, Bursa, Nevşehir, Tekirdağ, İstanbul başta olmak üzere diğer iller için de kontenjan açılacağı bilinmektedir.

Mayıs Ayı İŞKUR Güvenlik Görevlisi Alım İlanları

İŞKUR tarafından yayınlanan bir diğer iş ilanı ise güvenlik görevlisi alımı. İŞKUR tarafından açılan ilanlarda silahlı ve silahsız özel güvenlik görevlisi alımlarının başladığı resmi olarak duyuruldu. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar online başvurularını Nisan ayının sonuna kadar yapabilirler.

Mayıs Ayı İŞKUR Aşçı Alım İlanları

İŞKUR tarafından yoğunlukla açılan iş ilanlarından birisi de aşçılık personel alımı oldu. Neredeyse 30’a yakın ilde aşçı alımlarının olduğu görülmektedir!

Nisan Ayı İŞKUR Kamu Memur Alım İlanları

Personel ve işçi alımlarının hızlandığı İŞKUR’da artan bir diğer ilan türü ise memur alım ilanları oldu. Üniversite mezunu adayların başvurabileceği yeni iş ilanlarını görmek için İŞKUR internet sitesine göz atabilirsiniz!

İŞKUR Başvuru Nasıl Yapılır?

İŞKUR üzerinden iş araması ve iş başvurusu yapmak istiyorsanız ilk olarak kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt oluşturan ve profilini tamamlayan adaylar başvuru yapabilirler. İŞKUR üzerinde size uygun ilanların da gösterildiği birçok iş ilanı bulunmaktadır. Kurum hizmetlerinden faydalanmak isteyen tüm adaylar İŞKUR portalına üye olmalıdır. İŞKUR üzerinde ikametgah adresinize, diplomanıza ve sertifikalarına uygun iş ilanları görülmektedir.

KPSS'Lİ KPSS'SİZ MEMUR PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Kamu Kurum ve Kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak için KPSS puanı ile veya KPSS puanı olmadan alım yapacak.

Buna göre KPSS puanı ile yapılacak memur personel alımları için, 2019 veya 2020 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50, 60 veya 70 puan almış olmak şartları aranacak.

2023 Mayıs ayı KPSS Siz Memur Alımı ve KPSS Siz Personel alımları için ise ilanlar yayımlandı. KPSS puanı olmayan veya düşük olan adaylarında başvuru yapabileceği söz konusu ilanlara bazı nitelikler doğrultusunda başvuru yapılabilecek. KPSS siz memur alımları için sizlerle aşağıda kurumları paylaşacağız.

Personel Alımı Yapacak Belediyeler, Üniversiteler ve kurumların detayları aşağıda listenecek ve sürekli olarak güncellenecektir.

LİSE, ÖN LİSANS VE LİSANS MEZUNU ALIM YAPILACAK!

Kurumlar bünyelerine alımını yapacağı memur veya personel adaylarından ilk önce eğitim niteliği talep etmektedir. Bu kapsamda Lise mezunları için herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmuş olmak, Ön Lisans mezunları için Yükseköğretim kurumlarının iki yıllık bölümlerinden mezun olmak ve Lisans mezunları için Dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği bulunan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak gibi nitelikler aranacak.

Mayıs ayı personel alımı KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Mayıs ayı kamu ilanlarına başvuru yapabilmek için öncelikle yukarıdaki niteliklere sahip olmak gereklidir. Bunun dışında genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak gerekmektedir.

Bunun dışında adaylardan, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi şartlar aranacak.

Ayrıca Belediyelere Zabıta Memuru alımlarından Boy şartı, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak ve sürücü belgesine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

ALIM YAPACAK KAMU KURUM VE KURULUŞLARI:

Mayıs ayı içerisinde kamu kurum ve kuruluşlarına binlerce memur personel ve işçi alımları yapılacak. Buna göre alımlar Belediye, Üniversite ve diğer kurumlar tarafından yapılacak.

İLANLAR GÜNCELLENDİ!

Mayıs ayı memur ve personel alımları için ilanlar güncelendi. Bu kapsamda Farklı belediyeler zabıta memuru, İtfaiye eri ve Düz memur alımı yapıyor. Ayrıca Şehir hastaneleri, Bankalar, Polis Akademisi Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, TÜBİTAK gibi kamu kurumları personel alımı yapacak.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kübra - 11 ay önce
Okadar iş ilanı yayınlıyorsunuz hani nerde bu adalet yaş sınırı KPSS şartı tutturmuş gidiyorsunuz yazık günah insanların hayelleriyle oynamayın madem bu şartlarınız var bu zavallı insanları sınava tabi tutmayın lütfen bizide yıpratmayın