Termik Santraldeki Filitrelere de Ziraat'tin Simitine de 'Yanlışa Yanlış' Dedik

Medya; yasama, yargı ve yürütmenin yanında 4. güç olarak görülür. Yanlış işlerde medyanın eleştirileri, doğrunun bulunmasına en önemli katkıyı sağlar, Biz kamusaati ailesi olarak okurlarımıza gerçekten tarafsız ve adil haberler yapmaya özen gösteriyoruz Kamusaati site yönetim ailesi Filtre takma zorunluluğunun ertelenmesini önce savunup, geri adım atılınca geri adım atanlardan olmadık. Sözün özü; yanlışa yanlış dedik Detaylar haberde...

Termik Santraldeki Filitrelere de Ziraat'tin Simitine de 'Yanlışa Yanlış' Dedik
Kamusaati
Kamusaati
18 Aralık 2019 Çarşamba 21:55

Termik Santraldeki Filitrelere de Ziraat'tin Simitine de 'Yanlışa Yanlış' Dedik

Medya; yasama, yargı ve yürütmenin yanında 4. güç olarak görülür. Yanlış işlerde medyanın eleştirileri, doğrunun bulunmasına en önemli katkıyı sağlar.

Termik santralde de Ziraat'te de 'yanlışa yanlış' dedik

Hükümetlerin memleket yararına yaptığı güzel işlerin yanında elbette yanlış işler de  olabilmektedir.

İşte Tam da bu yüzden;

Önemli olan ise o yanlıştan çok zarar görmeden dönmek. Her hal ve şartta yanlışı savunanların yanlışa yanlış diyemeyenlerin yanında "yanlışa yanlış" diyemeyince medya, esas görevinden sapar.

Kamusaati Ceomuz Nazmi YAKUT,  Site Yönetim Müdürümüz Ömer YILBAT'a bu konuda çok güvenmektedir her ne olursa olsun yanlışı savunmak yerine dozu aşmadan gerçekten anlamlı yanlıştan döndürecek üsluplu cümleler ile eleştiri yapılmasını desteklemekte ve tamda bugün geldiğimiz noktada ne kadar haklı olduğunu bir kez daha kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Kamusaati.com Termik santrallere filtre takma zorunluluğunun ertelenmesinin de Ziraat Bankası'nın Simit Sarayı'nı alma girişiminin de "yanlış" olduğunu söyledi.

Biz kamusaati ailesi olarak okurlarımıza gerçekten tarafsız ve adil haberler yapmaya özen gösteriyoruz Kamusaati site yönetim ailesi Filtre takma zorunluluğunun ertelenmesini önce savunup, geri adım atılınca geri adım atanlardan olmadık.

Sözün özü; yanlışa yanlış dedik.

kamusaati olarak ülkemize yaptığımız faydalardan dolayı gurur duyuyoruz Güzel Ülkemiz Türkiye ye ve Halkımıza Hizmetin en kalitelisini en doğrusunu vermeye devam edeceğiz.

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.