Sanal Ofis Kullanımı Hakkında

Sanal Ofis Kullanımı Hakkında
30 Mayıs 2018 Çarşamba 13:00

Son yılların gözde ofis tarzlarından biri olan sanal ofis kişilerin somut bir ofis olmadan çalışabilmelerine fırsat veren sistemdir.

Sanal Ofis Nedir?

İş yapan kişiler iş sürecini devam ettirmek için ofis kullanma ihtiyacı hissetmektedir. Teknolojinin çok fazla gelişmediği dönemlerde iş sürecinin devam etmesi için somut bir ofise ihtiyaç vardır. Fakat yıllar içinde değişen ofis kavramı insanlara farklı ve işe yarar kapılar açmıştır. Bu işe yarar kapılardan biri sanal ofis anlayışıdır. Bu ofis anlayışının avantajları hem maddi hem de manevi tarzlarda gösterilebilir.

Sanal ofis kullanımında resmi adres desteği olmakta ve bu adres aracılığı ile iş yapan kişi müşterileri saygın bir ortamda karşılamaktadır. Sanal ofisi kullanma ihtiyacı hisseden kişilerin şantiye çalışanı, girişimci, home-office, freelance, proje yürüten bireyler, işle alakalı seyahat etmek zorunda kalan insanlar olduğu ifade edilebilir. Danışmanlık veya bahsi geçen işleri gerçek hayata döken kişilerin isteği gün içinde iş verimliliğini arttırmak ve motivasyonun yüksek olmasıdır.

Kişi gün içinde iş verimliliğini arttırdığı esnada ya da sadece işine odaklandığında yapması gereken kargo alınması, gelen çağrıların cevaplanması ve teslimatların gerçekleştirilmesi gibi süreçleri sanal ofis tamamlamaktadır. Bütün teknik işleri tam zamanında halleden bu ofis anlayışı son dönemde popüler olarak kullanılmaktır. Bu sistem iş yükünü direkt olarak kişinin üzerinden aldığı için iş sürecinin başarı ile sonuçlanması kaçınılmaz bir hâl almaktadır.

Sanal Ofis Nasıl Kurulur?

Şirketin kurulma süreci zannedildiği kadar zor bir durum değildir. İlk olarak tebligat adresi gerekir. Bu aşamada sanal ofisin sunduğu adres gösterme avantajı devreye girmektedir. Resmi adres olarak gösterilebilen sanal ofis kişinin iş hayatını kolaylaştırır. Bu ofis hizmetini sağlayan firma ile sözleşme yapılır. Sözleşme yapılan firma belirli bir adres sunar ve bu adres şirket adresi olarak tanımlanır. Süreç içinde şirket resmi olarak kurulmaktadır.

Kurulum sürecinin sonunda vergi dairesi çalışanı tebligat adresini ziyaret yaparak teyit eder. Memuru sanal ofisin çalışanı karşılamaktadır. Memur ile görüşülür ve imza atılar kurulum tamamlanır. Şirketin anonim veya limited tabanlı olması herhangi bir sorun teşkil etmez. İş sahibi müsait bir zaman diliminde değilse belli bir güne randevu verilerek imza atma işlemi gerçekleştirilebilir.

Hazır Ofis Anlayışı

Teknolojinin sunduğu diğer anlayış hazır ofis sistemidir. Bu anlayış kişinin iş hayatını kolaylaştıran ve maddi harcamaları azaltan bir sistem türüdür. İş yapan birey isteğine göre hem yıllık hem de günlük anlaşma yapabilir. Kurumsal firmaların da favorisi haline gelen hazır ofis türü su, elektrik, telefon ve ADSL fatura yükünü kişinin üzerinden alır. Tam donanım hizmeti sunan ofis anlayışı içerisinde temizlik ve sekreterlik hizmeti bulunmaktadır. Hazır ofislerin tasarımları dikkat çekmektedir. Modern yapıya sahip olan ofisleri tarzı çalışanları cezbedecek cinstendir.

Hazır ofis çalışan insanların basit iş yükleri ile zaman kaybetmesini önlediği gibi maddi anlamda masrafları düşürmektedir. Hizmeti almak isteyen çalışanın güvenilir ve hizmet kalitesi sunan bir firmaya başvurması gerekir. Bu hizmeti layığı ile sunan firmaların başında Kamara firması vardır. Marka ile çalışan insanların yorumları doğrultusunda müşteri memnuniyetini hedef alan ve müşteri odaklı firmaların önünde gelmektedir.

Kamara firması hem hazır ofis hem de diğer ofis tarzları ile kişilere fiyat uygunluğu avantajı sağlamaktadır. Fiyatlar 89 TL’den başlayarak insanlara ödeme kolaylığı ve hizmet kalitesi sağlamaktadır. Fiyat seçenekleri ve hizmet detayları ile ilgili bilgelere hâkim olmak için firmayla iletişime geçilmesi tavsiye edilmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.