MİT tırları davasında tutuklamaya itiraz

"Selam Tevhid'de Kumpas'' soruşturması kapsamında, MİT'e ait tırların durdurulmasıyla ilgili Tümgeneral Aydın, Tuğgeneral Celepoğlu ve emekli Albay Cihangiroğlu'nun tutuklanmalarına itiraz edildi.

MİT tırları davasında tutuklamaya itiraz
07 Aralık 2015 Pazartesi 17:13

"Selam Tevhid'de Kumpas'' soruşturması kapsamında, Ocak 2014'te Adana ve Hatay'da MİT'e ait tırların durdurulmasıyla ilgili Ankara Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral İbrahim Aydın, Tuğgeneral Hamza Celepoğlu ve emekli Albay Burhanettin Cihangiroğlu'nun tutuklanmalarına itiraz edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 29 Kasım'da tutuklanan Aydın, Celepoğlu ve Cihangiroğlu'nun avukatları, itiraz dilekçelerini İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne sundu.

İtirazı, tutuklama kararını veren İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği değerlendirecek. Hakimlik kararında direnirse, itiraz dilekçesi bir üst mahkeme olan 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.