İstanbul'da belediyeler kışa hazırlanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, 39 ilçenin belediye başkan yardımcıları ve fen işleri müdürlerinin katılımıyla yaptığı toplantıda, kent genelindeki kış hazırlıkları ele alındı.

İstanbul'da belediyeler kışa hazırlanıyor
03 Aralık 2015 Perşembe 16:26

Kış aylarının sorunsuz geçirilmesi ve şehir hayatının normal seyrinde devam etmesi için hazırlıklarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 39 ilçenin belediye başkan yardımcıları ve fen işleri müdürleriyle kışa hazırlık toplantısı yaptı. 

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Afet Koordinasyon Merkezi'nde (AKOM) düzenlenen toplantıda, İstanbul genelindeki kış hazırlıkları ele alındı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut başkanlığında yapılan toplantıda, muhtemel kar, buz ve göllenmeyle mücadele çalışmaları değerlendirildi. 

Toplantıya, İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Turgay Gökdemir, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Muzaffer Saraç, Bilgi İşlem Daire Başkanı Hakkı Tok, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş, AKOM Müdürü Mustafa Akyüz, Halkla İlişkiler ve Beyaz Masa, İETT, İSKİ, İGDAŞ ve İSFALT'ın ilgili müdürleriyle 39 ilçenin belediye başkan yardımcıları ve fen işleri müdürleri katıldı. 

Toplantıda, hazırlıklara ilişkin bilgi veren Turgay Gökdemir, bin 114 araç ve iş makinesi, 5 bin 450 personel ile kışla mücadele çalışmaları yapacaklarını aktardı. Gökdemir, İstanbul genelinde 4 bin kilometrelik yol ağında 360 müdahale güzergahında kışa hazır olduklarını kaydetti. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.