Bu tarz habercilik anlayışını kınıyoruz

Kamuoyuna saygıyla duyurulur:

Bu tarz habercilik anlayışını kınıyoruz
22 Aralık 2015 Salı 23:12

 Kamuoyuna Duyurulur:

22 Aralık 2015 Salı Günü 10.39'da "Milli Eğitim Bakanlığı personelleriyle ilgili bir haber sitesinde" "Milli Eğitim Bakanlığında Üst Düzey Atamalar Başlıyor" başlığıyla kaleme alınan bir haber yapılmış olup kaynak kısmına kamusaatim.com yazılarak hiç olmayan bir site kaynak gösterilmiştir. Ayrıca bu kaynaktaki haber sitesi ismine bir "m" harfi eklenerek kamusaatim ibaresi ile kamusaati çağrışımı yaptırılmakta ve sitemize karşı bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Kamusaati.com olarak bu şark kurnazlığının farkında olduğumuzun biinmesini isiyoruz. Adı geçen bürokratlarla ilgili tarafımızdan yapılan herhangi bir  haber söz konusu değildir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir - 8 yıl önce
Herkez işini yapıyor. Adamın işi o...Yat kalk şeytanlık yap... Münafıklık da cabası...Ahiret kaygısı olmaması ne kötü.. Allah kötülere ( münafıklara) fırsat vermesin.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Haberciliği kamusaati gibi "elif" gibi yapın.
Avatar
istanbullu - 8 yıl önce
Sayın Yavuz...Herkezin haddine değil elif gibi olmak
Avatar
osmanlı - 8 yıl önce
Sayın misafir.. Adam kim..Birileri ne işler çeviriyor...
Avatar
Misafir - 8 yıl önce
Amaçsız böyle bir haber yapılmaz.. Amaç ta şeyatanlık içermekte..Bazı kirli amaçlar uğruna yapılmış izlenimi var..