Bir Motorcu Botu Nasıl Olmalı?

Bir motosiklet sürücüsünün bot modeli, büyük oranda biçim ve işlev olmak üzere iki faktöre bağlıdır. Stil konusu bir motorcu botu için kişiseldir, ancak burada dikkate alınması gereken motosiklet botları veya motorcu ayakkabılarının birkaç önemli fonksiyonudur.

Bir Motorcu Botu Nasıl Olmalı?
04 Aralık 2017 Pazartesi 22:39

Motorcu Botu için Malzeme İşlevi

Dokuma: Pamuk keten karışımı veya daha hafif bir malzeme bot modelinde daha iyi hava dolaşımı sağlayacaktır. Sıcak yaz günlerinde ayağınızı daha serin tutacaktır. Büyük olasılıkla, sıcaklıklar düşük olduğunda en sıcak ayakkabı seçeneği olmayacaktır. Modelin kendisi genelde çeşitli hafif güvenlik dereceleri sunabilir. Fakat bir kaza durumunda, dokuma malzemeler, en üst düzeyde güvenlik sağlamaz.

Deri: Bir deri motor botu dokuma türlerinden çok daha fazla dayanıklılık sağlar. Yaz aylarında daha sıcak olabilirler, ancak daha serin mevsimlerde daha sıcak olurlar. Botlar ağırlıklar halinde değişebilir ve değişik derecelerde güvenlik ve özellikler sunabilir. Kaza durumunda, deri motosiklet çizme veya motosiklet ayakkabısı sağlam duracaktır. Farklı derecelerde su geçirmeyecek şekilde tasarlanmış olabilir.

Gore-Tex: Gore-Tex, su geçirmez, nefes alabilen bir malzemedir, 2,5 santimetrekare başına 9 milyar mikro gözenek içerir. Buhar biçimindeki nem dışarı çıkar, ancak sıvılar giremez. Dışarıda birçok farklı Gore-Tex motorcu çizmesi var, ancak hepsi su ve rüzgâr geçirmez, ancak yine de nefes alabilir. Ağırlıklar ve güvenlik modeline göre değişir.

Motorcu Botu Güvenlik Özellikleri

Motosiklet botu modelindeki güvenlik çeşitli şekillerde olabilir. Terazinin daha pahalı tarafında iyi tasarlanmış çizmeler, parlaklık, ayak bilekleri, deri, ayak parmağı ve topuk gibi çeşitli önemli yerlerde poliüretan ve benzeri maddeleri kullanacaktır. Daha pahalı motosiklet çizmeleri aynı zamanda açık hücreli köpük ve dolgu gibi hızlı kuruma poliamid astarına sahip olacak. Bu kat daha fazla şoku absorbe eder ve etkiyi azaltır. Diğer botların çoğu bu saydıklarımızın çoğunu sunmaz.

Artık ne arayacağınızı ve neyin mevcut olduğunu biliyorsunuz, tek yapmanız gereken şey gibi profesyonel bir motor aksesuarları online alışveriş noktasından yüksek standartlarda ve stilinize uygun bir motorcu botu siparişi vermektir. Makul fiyatlara sahip platformda uygun ödeme koşulları ve avantajlar da mevcut.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.