Ankara sitelerde bir mobilya atölyesinde yangın çıktı : EN AZ 5 KİŞİ ÖLÜ!

Ankara'da bir mobilya atölyesinde yangın çıktı,işçiler dumandan zehirlenmemek için üst kata çıktı ise de malesef acı haber geldi..En az 5 işçi hayatını kaybetti..

Ankara sitelerde bir mobilya atölyesinde yangın çıktı : EN AZ 5 KİŞİ ÖLÜ!
Admin
Admin
17 Ocak 2019 Perşembe 00:02

Kamusaati.com SON DAKİKA

Ankara altındağ ilçesindeki Mobilyacılar sitesi diye de bilinen Sitelerdeki bir mobilya atölyesinde sebebi hala bilinemeyen bir yangın çıktı.

Çıkan yangında malesef Suriye uyruklu olduğu tespit edilen 5 işçi can verdi.Konu ile araştırmalar halen devam ediyor.Yangının neden çıktığı konusunda bir bilgiye henüz ulaşılamadı.

Yangında hayatını kaybeden Suriye uyruklu 3 kişinin kimlik bilgilerine ulaşıldı ancak diğer 2 kişinin kimliğine henüz tespit edilemedi.

5 işçi yanarak can verdi,diğer 5 işçi ise kurtarılarak tedavi altına alındı!

Yangının yaşandığı mobilya atölyesi koltuk üreten bir firma idi.İlgili atölyenin 4 katlı olduğu tespit edildi.Atölyeden çıkan şiddetli dumanı farkeden sorumlu vatandaşlar itfaiyi arayarak konu ile ilgili ihbarda bulundu.

Ekipler atölyeye ulaştığında korkunç manzara ile karşılaştılar.5 işçinin cansız bedenine ulaşan ekipler diğer 5 işçiyi ise kurtarak hastanelere yönlendirdiler.

BAKANLIK: 5 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Yangınla ilgili İçişleri Bakanlığı’ndan da açıklama geldi. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, mobilya atölyesinde çıkan yangında Suriye uyruklu 5 işçinin hayatını kaybettiğini açıkladı.5 işçinin de yaralı olarak kurtarıldığı yangın, kontrol altına alındı. Fabrikada soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

AA- KAMUSAATI.COM


Kaynak: AA
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.