Ankara şehidini uğurladı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Yavaş için Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığında tören düzenlendi.

Ankara şehidini uğurladı
02 Aralık 2015 Çarşamba 14:00

 Şehit polis memuru Mustafa Yavaş'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesinden alınarak Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığına getirildi.

Burada düzenlenen törene, şehidin eşi Ayşe, çocukları Ahmet Esat, Fatma Esila ve Zülal Yavaş, akrabaları, mesai arkadaşları ile İçişleri Bakan Yardımcısı Selami Altınok, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve askeri yetkililer katıldı.

Törenin ardından şehit polis memurunun cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Kocaeli'ne uğurlandı.

Şemdinli'den Yüksekova'ya giden askeri konvoyun 10 Kasım'da ilçe merkezinden geçişi sırasında terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan şehit olmuş, saldırının ardından çıkan çatışmada özel harekat polisi Mustafa Yavaş yaralanmıştı. Yavaş, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesinde şehit olmuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.