Zonguldak'ta 6 eğitim kurumu FETÖ'den kapatıldı

Zonguldağın Ereğli İlçesi’nde, Fettullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 6 eğitim kurumu mühürlenerek kapatıldı. Zonguldak Ereğli'de Fetö'den kapatılan dershaneler?

Zonguldak'ta 6 eğitim kurumu FETÖ'den kapatıldı
02 Ekim 2016 Pazar 20:12

Zonguldağın Ereğli İlçesi’nde, Fettullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 6 eğitim kurumu mühürlenerek kapatıldı.

 İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişleri, Mal Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro Amirliği’nden oluşan görevliler;
Uğur Temel Lisesi
Uğur Etüt Eğitim Merkezi
Uğur KDZ
Ereğli KPSS Kursu
ÜSEM Özel Öğretim Kursu
Adres Kişisel Gelişim Merkezi
Azim Çözüm Etüt Merkezi kapatıldı.
 Kurumların camlarına ve kapılarına “Bu kurum 667 sayılı K.H.K. kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı’nın 29.09.2016 tarihli ve 10508296 sayılı onayı ile kapatılmış olup, bu kurumda öğrenim gören öğnenciler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne müracaat edeceklerdir” yazısı asıldı. 
Kapatılan kurum sayısı 6 dershanenin eklenmesiyle birlikte 19 oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.