Zabıta ekipleri Seyyar Satıcının İncirlerini Yere Döktü, Mahalleli Ayaklandı

Adana da zabıtaların seyyar satıcıya müdahalesi Türkiye gündemine oturdu, halk zabıtalara tepki göstedi, Zabıtalar alın teriyle para kazanan satıcılarden ne istiyor, muhtarlar zabıtalarla ortak mı çalışıyor, zabıta kalkacak mı? muhtarlıklar kalkacak mı, Detaylar Haberimizde..

Zabıta ekipleri Seyyar Satıcının İncirlerini Yere Döktü, Mahalleli Ayaklandı
Admin
Admin
03 Ekim 2019 Perşembe 21:34

Zabıta ekipleri Seyyar Satıcının İncirlerini Yere Döktü, Mahalleli Ayaklandı

Adana İlimizde zabıta ekiplerinin, dikenli incir satan bir seyyar satıcının mallarına el koyup, tezgahta bulunan incirleri yere dökmesi, çevredeki mahalle sakinleri ve vatandaşların tepkisine neden oldu.

Zabıta ekipleri incirleri yere döktü, mahalleli ayaklandı

Adana ilimizin Seyhan ilçesi Çakmak Caddesinde dikenli incir satan seyyar satıcının çevresinde toplanan Adana Büyükşehir Belediyesi mensubu zabıta ekipleri, tezgahtaki incirlere el koydu.

"NE YAPSIN, HIRSIZLIK MI YAPSIN?"

Çevredeki mahalle sakinleri ve vatandaşların bir süre dil dökerek ikna etmeye çalıştığı zabıta ekipleri, dikenli incirlerin olduğu tezgahı zabıta aracına yüklerken bir kısmını da yere döktü. Çevrede toplanan kalabalık vatandaşların, tepkileri nedeniyle olay yerinden hızla uzaklaşan zabıtalar dikenli incir fırlattı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere tepki olarak vatandaşların, "Ne yapsın, hırsızlık mı yapsın? Ayıp be kardeşim." diyerek tepki gösterdiği görüldü.

DÖKÜLEN İNCİRLERİN PARASINI VERDİLER

öte yandan dikenli incirleri yere döken zabıtaların olay yerinden ayrılması üzerine yolda yürürken olayı gören bir bayan, yaşanan olaya tepki gösterip, ismi öğrenilemeyen seyyar satıcıya yerdeki dikenli incirlerin parasını ödeyip, zararını karşılamaya çalıştı.

Kamusaati.com okuyucuları, haberi "Zabıtalık ve muhtarlık kaldırılsın" şeklinde yorumladı.

Zabıta ekipleri incirleri yere döktü, mahalleli ayaklandı

İşte o Yorumlardan bazıları şu şekilde oldu;

Cezaysa ceza kesin. Rızkı devirmek nedir?

zabıtalar ve muhtarlar İkiside devlete yük. KALDIRILSIN

Adana büyükşehir belediye başkanı . Cumhuriyet Halk partisi adayı Zeydan Karalar . Bu zabıtanın pisliği senin boynuna!?! . Burda yorum yapıp da devletine laf sokanlar . Cehaletiniz ile ölün biz de zeki ve doğru insanlar ile yaşayalım!??

muhtarlık ve sahte polislik.zabıta ne demek ya polisi kopya çekmekten bıkmadımı artık.

elektrigi kacak kullanana hapis cezasi yok namusuyla adam para kazanmaya calisiyo sanki bi tezgahta milyar dolar kazanacakmis gibi devir gitsin ümmetin perisan oldu ya resullullah hirsiza dokunulmuyo namusuyla ekmek kazanmak isteyenler perisan

ZABITAYA (ÇARŞI AĞASI) İHTİYAÇ YOK. KALDIRILSIN. HAYIRLI BİR HABERLERİNİ İŞLERİNİ NE GÖRDÜK NE DUYDUK. ANCA CEZA KESERLER. MUHTARA DA GEREK YOK ARTIK CİMER DİYE BİR ŞEY VAR . HERKES HER ARZUSUNU ARAYA YAZABİLİYOR.

Bu zabıtalarla,bekçilerde aşağılık kompleksi var

bencede muhtarlık kaldırılsın hiçbir görevi kalmadı ki bedavadan maaş alıyorlar

Muhtarlık ıvedikle kaldırılsın.aile baglarini kopartıyor.muhtarlik bir fitnedir. Düşmanlıgin sebeblerindendir

şeklinde sosyal medyada yorumlaar yapıldı.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.