Yurtdışında Gezilecek En Güzel Yerler

Yurtdışında Gezilecek En Güzel Yerler

Yurtdışında Gezilecek En Güzel Yerler
23 Eylül 2016 Cuma 17:50

Yurtdışında Gezilecek En Güzel Yerler

Bu sene tatilinizi yurtdışında geçirmeye karar verdiniz ancak nereye gideceğinizi bir türlü seçemiyor musunuz? Birbirinden güzel şehirler farklı özellikleriyle aklınızı karıştırabilir ve karar vermenizi zorlaştırabilir. Bu yazımızda yurtdışında gezilecek en güzel şehirler hakkında bilgi vererek, mutlaka gitmeniz gereken yerleri aktaracağız. Yurtdışında bazı ülkelere seyahat etmek mesafelerden dolayı zor olabiliyor fakat Avrupa veya Balkanlarda bile çok etkileyici yerler bulunuyor. Yaz tatili için planınız yurtdışı ise seçeneklerimiz daha da belirginleşebilir. En güzel örnek vizesiz yunan adaları turları veya Balkan turları dahilinde Karadağ olabilir. Yurtdışı turları seçenekleri çok fazla. Uzakdoğu’dan Avrupa’ya, Amerika’dan Afrika’ya birçok ülkeyi gezme olanağınız var. Yurtdışı tur programlarını ve fiyatlarını hemen .

Yurtdışında Tatil İçin En Güzel Ülkeler

Vizesiz Yunan Adaları Turları: Yunan adaları şüphesiz yaz tatili için en popüler destinasyon. Yunan adalarını gemi turlarıyla gezebilir, her adada tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Turla geçireceğiniz bu tatil için vizeye ihtiyacınızın olmaması en büyük avantaj. Muhteşem denizin keyfini çıkarmak, Yunan kültürünü keşfetmek ve huzurlu bir tatil geçirmek için yurtdışı turları ve tatilinde ilk önerimiz vizesiz Yunan adaları.

Karadağ: Karadağ, doğa güzellikleriyle muhteşem bir ülke. Denizi harika ve birçok manzaralı bölgesiyle gidenleri büyülüyor. Yaz tatili için hiç düşünmeden gidebileceğiniz bir yer olan Karadağ’a balkan turları ile katılabilirsiniz. Yurtdışı turları arasında oldukça fazla ilgi gören balkan turları dahilinde gezebileceğiniz ülkelerin hiçbirine vize istenmiyor.





Hırvatistan: Avrupalıların da çok fazla tercih ettiği Hırvatistan, yaz aylarında tam bir turist cennetine dönüşüyor. Denizi, sahilleri ve doğa güzellikleriyle ön plana çıkmasının yanı sıra tarihi yapısı da ilgi çekici. Şehirde denizin tarihi yapının bozulmamasıyla muhteşem bir görüntüye sahip olması filmlere bile konu olmuş durumda. Hırvatistan vize istese de gidilebilecek harika bir tatil destinasyonu.





İspanya ve Portekiz: Okyanus deneyimi yaşamaya hazır mısınız? Sizi hemen Portekiz’e alalım! Avrupa’nın tatil destinasyonlarından uç nokta Portekiz’in harika plajları sizi mest edecek. İspanya’da Barselona, Malaga gibi sahil şehirlerinde de tatilinizi geçirebileceğiniz gibi İbiza’da sabahlara kadar eğlencelere katılabilir, unutulmaz bir dönem geçirebilirsiniz. Tatil için gerekli vaktiniz varsa, yan yana olan bu iki ülkeyi aynı anda gezebilirsiniz.

İtalya: Hem tarihi bir gezi hem de deniz tatili düşünenler için İtalya harika bir yer olabilir! Roma’nın muhteşem eserlerini gezdikten sonra İtalya’nın sahil şehirlerinde kendinizi denize bırakabilirsiniz. Muazzam pizza ve dondurmalarını da tatmadan dönmek olmaz. İtalya turları ile gezilecek yerlerin neredeyse tamamını görme olanağınız var!

Yurtdışı turları sayesinde gitmek istediğiniz şehrin yanı sıra ekstra olarak birkaç şehir daha gezebilirsiniz. Fırsatları yakalamak ve yurtdışı turları avantajları ile uygun fiyata rezervasyon yapmak için elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ediyoruz.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.