Yurdu Sel Götürüyor

Meteoroloji uyarıları gerçekleşti. Yurdun pek çok yerinde şiddetli sağanak yağmur ve sel yaşanıyor.

Yurdu Sel Götürüyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bir süre önce meteoroloji yurdun pek çok noktasında şiddetli sağanak yağmur uyarısı yapmıştı. Bayram boyunca yağışlı havanın etkisi altında olacağını belirten meteoroloji kaynakları Ege'deki bazı kentlere özellikle uyarı yapmıştı. Hava durumu tam da beklendiği gibi oldu. Bodrum başta olmak üzere pek çok kentte şiddetli yağmurlar başladı.

Bodrum'da yaşanan sel felaketine yalnızca üç saatlik yağmur neden oldu. Büyük bir gürültüyle yağan sağanak yağmur kenti bir anda felç etti. Rögarlar taşarken pek çok yerde trafik durdu. Bazı yerlerde yaşanan kazalar uzun araç kuyruklarına neden olurken vatandaşlar mahsur kaldı.

Bazı ev ve işyerlerinde yaşanan su baskınları nedeniyle maddi hasarın oluştuğu belirtilirken kentte sivil savunma, itfaiye ve güvenlik güçleri alarm durumuna geçti. Bodrum'daki yağmurun şimdilik durduğu ancak gökyüzünün yağmur bulutlarıyla kaplı olduğu belirtiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.