Yeni ihraç ve iade KHK'sı ne zaman yayımlanacak? KHK Resmi Gazete

Yeni KHK ne zaman çıkacak? Haklarında soruşturma yürütülen personeller ise ihraç KHK'sının ne zaman çıkacağını merak ediyor. Yeni KHK son dakika gelişmeleri Yeni KHK bu hafta içinde mi çıkacak? İşte merak edilenler.

Yeni ihraç ve iade KHK'sı ne zaman yayımlanacak? KHK Resmi Gazete
24 Mayıs 2017 Çarşamba 21:25

690 sayılı son KHK 29 Nisan 2017 tarihinde yayımlanmıştı. Gözler Resmi Gazete mükerrer sayısına çevrilmişti. 29 Nisan 2017 tarihinde yayımlanan KHK ile birlikte çok sayıda kamudan ihraç edildi. Mayıs ayı itibariyle haklarında soruşturma bulunanlar yeni KHK'nın ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki İhraç KHK'sı ne zaman yayımlanacak? Yeni KHK Resmi Gazete Mükerrer sayısında ne zaman yayımlanacak? 

29 Nisan 2017 tarihli Resmi Gazete mükerrer sayısında KHK/689 Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname yayımlanmıştı. Bu KHKKHK ile 3 bin 939 kişi kamu görevinden ihraç edilmişti. Haklarında soruşturma bulunan ve açığa alınanlar İhraç KHK'sının ise ne zaman yayınlacağını merak ediyor.

İade ve İhraç KHK'sı ne zaman yayınlanacak?

Devletin yetkili birimleri yeni ihraçlar konusunda titizlikle çalışıyor. İhraçlarda hatanın olmaması için titizlikle çalışan yetkililerin ihraç listelerini yakın zamanda tamamlaması bekleniyor. Yeni İhraç KHK'sının 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek Referandum sonrasında yayınlanması bekleniyor. 

29 Nisan 2017 tarihinde yayımlanan KHK ile çok sayıda kişi kamu görevinden ihraç edildi. FETÖ/PDY soruşturturması kapsamında haklarında soruşturma bulunan kamu görevlileri ise akıbetlerini merak ediyor. Yeni iade ve ihraç KHK'sının hangi tarihte yayınlacağı araştırılıyor.

Haklarında soruşturma bulunan personelin soruşturmalarının Mayıs 2017 sonu itibariyle tamamlanması ve KHK ile akıbetlerinin belli olması bekleniyor. Yeni İade ve İhraç KHK'sının yakın zamanda çıkması bekleniyor. Yeni KHK yayınlandığı an bildirim almak isterseniz Kamu Saati mobil uygulamamızı indirebilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ne yapacan - 7 yıl önce
Yayınlandı da biz mi görmedik !!!1 Haziran oldu da hala yok.