Yargıtay Başkanı'ndan YSK'nın referandum kararıyla ilgili açıklama

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'e Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) 16 Nisan referandumuna ilişkin aldığı karar soruldu. Cirit, "Bu konu dışında sizin sorduğunuz sorulara bizim cevap vermemiz şu anda mümkün değil" diyerek soruyu yanıtsız bıraktı.

Yargıtay Başkanı'ndan YSK'nın referandum kararıyla ilgili açıklama
20 Nisan 2017 Perşembe 14:09

Gazeteciler, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'e YSK'nın referandum kararına ilişkin soru yöneltti. Sadece sempozyumla ilgili soruları yanıtlayacağını belirten Cirit, "Bu konu dışında sizin sorduğunuz sorulara bizim cevap vermemiz şu anda mümkün değil. Bu sınırlı alanla ilgili cevap verebilirim, bunun dışında cevap vermem doğru olmaz. Belli süreçler devam etmektedir, bu süreçler içerisinde bizim herhangi bir şekilde bu konuda bir düşüncemizi ifade etmemizin doğru olmadığı kanaatindeyim." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.