Yalçın Topçu: " PKK, DAEŞ ve FETÖ terörü ile Ankara asla diz çökmeyecek"

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türk Hizmet ödülü alan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Türkiye'nin, Ankara'nın asla teröre diz çökmeyeceğini söyledi. Yalçın Topçu, "Ankara asla diz çökmeyecektir. Ankara bütün bu terör örgütlerini tekne kazır gibi kazıyacak ve kazıyor" dedi.

Yalçın Topçu: " PKK, DAEŞ ve FETÖ terörü ile Ankara asla diz çökmeyecek"
26 Aralık 2016 Pazartesi 10:55

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu'ya "Türklüğe Hizmet" ödülü verildi. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen ödül töreninde  Yalçın Topçu'ya ödülü Borçalı Cemiyeti Başkanı Zelimhan Memmedli takdim etti. Ödül töreninde konuşan Yalçın Topçu, terör saldırıları ile Türkiye'nin boyun eğeceğini düşünenlerin yanıldığını ifade ederek, "Sanıyorlarki PKK, DAEŞ ve FETÖ terörü ile Ankara diz çökecek. Ankara asla diz çökmeyecektir." dedi.

ANKARA ASLA DİZ ÇÖKMEYECEK

Birilerinin Ankara'yı terörle meşgul etmek istediğini ifade eden Topçu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Terör örgütleri FETÖ, PKK ve DAEŞ'in Türkiye'ye hiçbir zaman diz çöktüremeyeceğini vurgulayan Yalçın Topçu, "Sanıyorlarki PKK, DAEŞ ve FETÖ terörü ile Ankara diz çökecek. Ankara asla diz çökmeyecektir. Ankara bütün bu terör örgütlerini tekne kazır gibi kazıyacak ve kazıyor. Terör örgütlerini Ankara'nın başına musallat edenler bilsinler ki arkasında durdukları bu üç terör örgütü bir gün kendi başlarına bela olacak. Elinizle tuttuğunuz maşalar bir gün sizi de yakacak." dedi.

Suriye'deki kana, gözyaşına dur diyecek millet biziz

Bu dünyanın bizim medeniyetimize ihtiyacı olduğunu dile getiren Yalçın Topçu, "Ey Tanrı dağından inenlerin evlatları, tarih tekrar sahnesine sizi bekliyor. Dilde, fikride ve işte birliğimizi sağlamamız lazım. Emin olun bu birliktelik dünyaya tekrar barış, güvenlik ve özgürlüğü getirecek. Bu dünyanın bizim medeniyetimize ihtiyacı var. Suriye'de zalim Esed, Arap, Kürt ve Türkmenleri bombalıyor. Bu kana ve gözyaşına dur diyecek bir millet var o da bizim milletimiz. Biz insanlık adına buna mecburuz." şeklinde konştu.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.