Vatandaşlara kış lastiği uyarısı!

Lastik Sanayicileri ve İthalatçıları Derneği (LASİD) Genel Sekreteri Ünsal, "Sıcaklıkların 7 derecenin altına düştüğü bölgelerdeki sürücülerimiz hemen yazlık lastiklerine geçmesin." uyarısında bulundu.

Vatandaşlara kış lastiği uyarısı!
01 Nisan 2016 Cuma 11:12

Lastik Sanayicileri ve İthalatçıları Derneği (LASİD) Genel Sekreteri Bahadır Ünsal yaptığı açıklamada, Türkiye'de ticari araçlar için kış lastiği kullanımının bugün itibariyle sona erdiğini ve hava sıcaklıklarının 7 derecenin üzerinde olduğu bölgelerde sürücülerin kış lastiklerini çıkarabileceklerini belirtti.

Türkiye'nin doğu kesimlerinde kış şartlarının devam ettiği için Ünsal, "Türkiye'nin doğusunda kış halen sürüyor. Sıcaklıkların 7 derecenin altına düştüğü bölgelerdeki sürücülerimiz hemen yazlık lastiklerine geçmesin. Mevsim artık 7 derecenin üstüne otursun, lastiklerimizi öyle değiştirelim. 7 derece bizim için vazgeçilmez bir özelliktir" diyerek uyarıda bulundu.


Etiketler; #kış lastiği
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.