Van'da 95 emniyet görevlisi FETÖ'den açığa alındı

Van'da yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında 95 emniyet görevlisi açığa alındı. Açığa alınanlar arasında 2 şube müdürü de bulunuyor.

Van'da 95 emniyet görevlisi FETÖ'den açığa alındı
04 Ekim 2016 Salı 13:55

Van'da, 95 emniyet görevlisi açığa alındı. Açığa alınanlar arasında iki şube müdürü de bulunuyor. Van'da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, 95 emniyet personeli açığa alındı.

667 sayılı "Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname"nin ikinci maddesinde belirtilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu değerlendirilen iki şube müdürün de aralarında bulunduğu 95 emniyet görevlisi açığa alındı.

Açığa alınan emniyet görevlileriyle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.