Van Beşyol'da şiddetli patlama - Patlamada yaralananların isimleri açıklandı mı?

Van Beşyol'da şiddetli patlama meydana geldi. Saldırıda 2'si ağır 27 kişi yaralandı. Peki Van patlamasında yaralananların isimleri belli oldu mu? İşte patlama ile ilgili detaylar haberimizde.

Van Beşyol'da şiddetli patlama - Patlamada yaralananların isimleri açıklandı mı?
12 Eylül 2016 Pazartesi 15:50

Van'da şiddetli patlama meydana geldi. Terör örgütü PKK mensuplarınca Van Beşyol'da bomba yüklü araç patlatıldı. AK Parti İl Başkanlığı ile Valilik arasındaki alanda meydana gelen patlamada çok sayıda kişi yaralandı.

Patlama saat 10.50'de halkın bayram sevincini yaşadığı kentin en merkezi yeri olan Beşyol Mevkii'nde meydana geldi. Van Valiliği'ne 200 metre uzaklıkta, işyerlerinin yoğun olduğu ve Ak Parti il binasına yakın yerde meydana gelen patlama sonrasında ortalık savaş alanına döndü. 

Çok sayıda kişinin yaralandığı patlamada, çevredeki binalar büyük hasar gördü, araçlar ve binalardan alevler yükseldi. Bölgeye güvenlik güçleriyle, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan çok sayıda kişi ambulanslarla hastanelere taşınırken, itfaiye ekipleri ve TOMA'lar alevleri söndürdü. Güvenlik güçleri çevrede önlem alarak, patlamayı gerçekleştiren PKK'lı teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk saldırının AK Parti il başkanlığına yönelik olduğunu belirterek, “Saldırıyla,Ak Parti binası ve onu koruyan polisler hedef alınmıştır. Şehidimiz yok, 11 yaralı diye haber aldım yaralıların durumu çok ciddi değil “demişti.

2'si ağır 27 yaralı

Saat 10.50'de meydana gelen şiddetli patlamada 2'si ağır toplam 27 kişinin yaralandığı ifade edildi. Saldırıda yaralananların kimliği henüz belli olmadı. Terör saldırısında yaralananların isimleri belli olduğunda haberimizden öğrenebilirsiniz. 


Etiketler; #van #beşyol
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.