Valilikten uyarı 'OHAL bürosu personeliyim diyene dikkat'

Antalya Valiliği, kendilerini "OHAL bürosu personeli" gibi tanıtan kişilere karşı dikkatli olunması konusunda duyuru yaptı.

Valilikten uyarı 'OHAL bürosu personeliyim diyene dikkat'
31 Mart 2017 Cuma 13:20

Antalya Valiliğinden kendilerini "OHAL bürosu personeli" gibi tanıtanlara karşı uyarı geldi. Son dönemde bazı kişilerin kendilerini "İl Olağanüstü Hal Bürosunda görevli personel" gibi tanıtarak kurumlardan bilgi ve belge talep ettiği yönünde uyarıda bulunuldu.

Antalya Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk imzasıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe OHAL büroları, valilik birimleri, kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen yazıda, son dönemde kendilerini "Antalya Valiliği ve İl OHAL Bürosu personeli gibi tanıtıp, bilgi ve belge talebinde bulunan kişiler olduğuna yönelik ihbarlar geldiği" kaydedildi.

Yazıda, bu kişilere itibar edilmemesi ve kurumsal olmayan e-posta adresleri ile WhatsApp gibi uygulamalar üzerinden kesinlikle bilgi ve belge paylaşımında bulunulmaması gerektiği vurgulandı.

Kamu kurumlarındaki tüm personelin uyarılarak gerekli dikkat ve özenin gösterilmesi istenen yazıda, böyle bir durumla karşılaşılması halinde valiliğin bilgilendirilmesi ve kişiler hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulması gerektiği bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.